GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2006

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 48)

Καλημέρα παιδάκια!!! Σήμερα και αύριο θα έχει πολύ ζέστη, την Κυριακή θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός... και την Δευτέρα θα έχει χαμηλή (για την εποχή) θερμοκρασία!
Για λίγο ακόμα καιρό οι παραλίες της Αθήνας θα είναι ασφυκτικά γεμάτες.... Σε λίγο θα ξεκινήσουν οι διακοπές του Ιουλίου οπότε όσοι μείνουμε τον Ιούλιο Αθήνα θα την περάσουμε ζάχαρη!!!!
Σας εύχομαι καλό Σ/Κ, καλό μήνα για αύριο και μην ξεχάσετε να βάζετε στην μούρη σας και στην θεϊκή κορμάρα σας συνέχεια αντιλιακό για να μην μου καείτε!!! Σε περίπτωση που καείτε τρέχετε σε ένα φαρμακείο και αγοράζετε Bepanthol σε σωληνάριο και πλακωνόσαστε μέχρι να ξετσουρουφλιστείτε!!!!

Η φωτό είναι απο τα Φαλάσαρνα (εκεί ήμουν το προηγούμενο Σάββατο και πλατσούριζα...)

Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2006

Μη με ξυπνάς απ'τις έξι!!!!

Σήμερα το πρωί (δηλαδή στις 8:41 ακριβώς) κάπως έτσι ένιωσα!!! Για βράδυ κοιμήθηκα στις 5:00 τα ξημερώματα οπότε οι σχεδόν 4 ώρες ύπνου μάλλον δεν με κάλυψαν!!! Προβλέπω η μέρα να περάσει με πολλούς καφέδες. Ευτυχώς είμαστε εδώ (στο γραφείο) χαλαρά!!!

Αύριο μην ξεχνάτε.... πληρωνόμαστε!
...και σε 36 μέρες ακριβώς θα είμαι στο πλοίο για ΝΑΞΟ!!!!!
Την πρώτη μέρα θα πάω για μπάνιο στον Προκόπη, το απόγευμα για καφέ και γλυκό στο Ακταίον και το βράδυ στην Κατερίνα (Νότος) για Bloody mairy, Mohito και πολλά σφινάκια!!!!

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2006

Αχ Κρήτη!!!

Γύρισα απο την Κρήτη!!!! Χτες ήμουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και γι'αυτο δεν κατάφερα να σας γράψω τίποτα!!!
Όλο το τριήμερο χαρακτηρίζεται με μία λέξη Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!!!! Η διαδρομή με το high speed ταχύτατη (και το πήγαινε και το έλα είχε διάρκεια 4:30 ώρες!!!!! Απίστευτη ακρίβεια για τα ελληνικά δεδομένα), η νύφη μια κούκλα, μια θεά, μια αιθέρια ύπαρξη (αυτή ήταν η γνώμη όλων, βλέπεται η Δέσποινα είναι απο τις πιο όμορφες γυναίκες αντικειμενικά), ο γαμπρός δεν έβλεπε την ώρα να παντρευτεί!!! Πρώτη φορά είδα γαμπρό να έχει τόση ανυπομονησία!!!! Αγαπιούνται πολύ!!!
Ο γάμος έγινε στους τάφους των Βενιζέλων και μάλιστα ήταν και ο τελευταίος οπότε είχαμε όλο τον χρόνο να τον απολαύσουμε!!! Ο γάμος έγινε σε ένα Ξανοδοχείο 5 αστέρων (Καλντέρα νομίζω ότι λεγόταν) και έριξαν 250 πυροτεχνήματα!!!! Επί 10 λεπτά βλέπαμε τα πυροτεχνήματα!!!!!
Όσον αφορά για το νυφικό δεν θα σας πω και πολλά... μόνο αυτό: Kathy Heindels!!!!

Παραμυθένιος γάμος!!!! Και αυτό το γαμοπίλαφο... τι γεύση!!!!!

Υ.Γ. Περιττό να σας πω ότι το 70% των Αθηναίων έγινα στουπί, διότι έπιναν την τσικουδιά σαν σφινάκι, ενώ οι κρητικοί πίνουν ένα σφηνάκι τσικουδιά σιγά-σιγά!!!!

Να ζήσουν τα παιδιά και τους εύχομαι να κάνουν και παιδάκια όμορφα, έξυπνα και καλά σαν και αυτούς!!!!

Και στα δικά σας οι ανύπαντροι!!!!

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 47)

...και επειδή αυτό το Σ/Κ πάω Κρήτη (και συγκεκριμένα Χανιά) σας χαρίζω αυτή την μαντινάδα!!!!

"Τι κι αν δεν είμαι Κρητικός
Μες στης καρδιάς την κρύπτη
Δύο πατρίδες έχω εγώ
Εσένα και την Κρήτη" (απο το site Vagelis)

Σας εύχομαι ένα υπέροχο Σ/Κ και να περάσετε καλά, να μαυρίσετε και να κολυμπήσετε!!!!!
Φιλιά πολλά παιδάκια!!!!


Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2006

Κοινωνία Δικαίου...

  • Τι παθαίνει η καθαρίστρια που βάζει καυστική ποτάσα σε κούπα δίπλα στις κούπες των παιδιών ενός παιδικού σταθμου;
  • Τι παθαίνει η νηπιαγωγός που παίρνει την κούπα, δεν ελέγχει το περιεχόμενο, συμπληρώνει με νερό και το δίνει με τα βίας να το πιεί ένα τρίχρονο αγοράκι;;
  • Πως αποζημιώνει το κράτος αυτό το αγοράκι που απο τότε μέχρι τώρα κάνει κάθε τρεις και λίγο επεμβάσεις στον οισοφάγο του;;;

Οι απαντήσεις είναι:
Για τις δύο πρώτες περιπτώσεις έγινε κράτηση μισθού για τρεις μήνες και μεταφορά απο τον 5ο παιδικό σταθμό Αγ. Αναργύρων στον 4ο παιδικό σταθμό Αγ. Αναργύρων. (Για να είμαστε σίγουροι πως αυτές οι δύο κυρίες θα κάψουν και άλλα παιδάκια!!!!)
Για την τελευταία περίπτωση η απάντηση είναι πως έδωσε ο δήμος 3000 ευρώ (αλλά ο πατέρας περήφανος και αξιοπρεπέστατος δεν δέχτηκε τα λεφτά, τα οποία έπειτα ανακαλύφθηκε πως ήταν και κλεμένα απο το παγκάρι του νεκροταφείου!!!!!!!!!!!)

Τα γράφω όλα αυτά και έτσι μου έρχεται να πάω να βρω αυτές τις δύο διαβολογυναίκες και να τις υποβάλω στο μαρτύριο της φάλαγγας για περίπου 2 χρόνια συνεχόμενα. Έπειτα να βρώ τον ^*^#%*@ τον δήμαρχο και να τον βάλω να πιεί το ίδιο κοκτέηλ!!!!!!!

Δεν ξέρω τι λέτε για τον Ευαγγελάτο πάντως σίγουρα χτες ευαισθητοποίησε πολύ κόσμο!!! Έτσι γίνεται εδώ στην Ελλάδα, όταν δεν κάνουν οι φορείς την δουλειά τους, τότε την κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Ευαγγελάτος.

(Συγχαρητήρια στον πατέρα του μικρού ο οποίος κράτησε την ψυχραιμία του και αντί να βουτήξει καμιά καραμπίνα και να σκοτώνει φάνηκε αξιοπρεπής!!! Συγχαρητήρια!!!!)

Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2006

Ένας λόγος για να μάθετε UNIX!!!!





Y.Γ. ... και εσύ βρε κοπελιά δεν βρήκες κανά πιο δροσιστικό και ευχάριστο βιβλίο;;; Τον τόμο πήρες να διαβάσεις στην παραλία;;; Τι να πω!!! Εεεε τώρα μη μου πείτε πως δεν κάνει επίδειξη, διότι (λόγω επαγγέλματος μιλάω) αυτά τα βιβλία δεν διαβάζονται σαν μυθιστόρημα, θέλουν και το PC για εξάσκηση!!!

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2006

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Είναι πολύ ωραίο να περνάς ένα Super Σ/Κ και την Δευτέρα που έρχεσαι στην δουλειά να σου αναγγέλουν ένα καλό νέο για τα επαγγελματικά σου!!!

Είμαι πολυ χαρούμενη!!!!!

Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2006

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 46)

Παρασκευή-Παρασκευή!!! Και όχι σαν την προηγούμενη Παρασκευή που έβρεχε και είχε και χάλια καιρο!!!! Στο meteo προβλέπει super καιρό το Σ/Κ!!!!

Αυτή τη βδομάδα έχω διαβάσει πολλά ενδιαφέροντα post! Του Skipper, της Μαριλίνας, της Nenya, του Darth και φυσικά του Zouri! Όλοι μιλάτε για καυτά θέματα τις επικαιρότητας (καταλήψεις, κακοποίηση ζώων, σχέσεις ανθρώπων). Τι ωραία που η blog-σφαιρα είναι ένα μωσαϊκο ιδεών!!!! (Πάντα ήθελα να το χρησιμοποιήσω αυτό διότι η καθηγήτρια που μου έκανε έκθεση για τις Πανελλήνιες το χρησιμοποιούσε συνεχώς. Βασικά μπορούσες να πεις και μωσαϊκο ιδιαιτεροτήτων για να χαρακτηρίσεις την διαφορετικότητα του ατόμου).
Πέρασα σε ένα Πανεπιστήμιο που ήταν στις πρώτες θέσεις με βαθμό έκθεσης 12. Τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσαν με το : "Πηδάς απο το ένα θέμα στο άλλο και βγαίνεις τελικά ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!!"

Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και να μου γυρίσετε μαυρισμένοι την Δευτέρα!!!!!
Φιλιά πολλά!!!!!


Τρίτη, Ιουνίου 13, 2006

Καλημέρα!!!

...και καλή βδομάδα!! (ελπίζω χωρίς βροχές!)
Μου ήρθε σήμερα αυτό το mail.

Το Σάββατο το βράδυ (3/6/06) και ενώ όλη η Αθήνα διασκέδαζε στην παραλιακή, μας έβαλαν και τα 6 σε μια κούτα και μας πέταξαν στην μέση του δρόμου με σκοπό να δώσουν τέλος στη ζωή μας. Ευτυχώς κάποιος πάτησε φρένο εγκαίρως και μας πήρε προσωρινά σπίτι αλλά δεν μπορεί να μας κρατήσει όλα. Είμαστε 3 εβδομάδων και όλη μέρα παίζουμε, τρώμε και κοιμόμαστε πάνω σε μια παλιά μπλούζα. Είμαστε γλύκα και αγαπάμε όλο τον κόσμο!!! Μήπως θέλετε να κρατήσετε ένα από εμάς; (ΒΟΛΤΑ;;;) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ FORWARD ΑΥΤΟ ΤΟ MAIL ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Αν ενδιαφέρεστε ή έχετε κάτι να προτείνετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978 722 266 ή στο 6944 254 618. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Σίλια, x





Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2006

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 45)


Κάποιος μας κάνει πλάκα με τον καιρό....
Φθινοπώριασε πριν ακόμα έρθει το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2006

Ευχάριστα νέα!

Θυμάστε που σας έλεγα για δύο χωρισμούς και ένα γάμο.... Ευτυχώς ο ένας χωρισμός ακυρώθηκε και μάλιστα τα παιδιά είναι και πολύ καλύτερα διότι ήρθαν αντιμέτωποι με τα αισθήματά τους και τις ανάγκες τους!!! Ευτυχώς τέλος καλό... όλα καλά!!!

Καμιά φορά το να "μαλώνουν" τόσο άσχημα τα ζευγάρια που τελικά να καταλήγει σε "μίνι" χωρισμό δεν το βρίσκω καθόλου άσχημο. Τότε και μόνο τότε αναγκάζεσαι να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά σου και τα θέλω σου και να σκεφτείς μερικά πράγματα όπως:"Μήπως αυτά τα θέλω είναι υπερβολικά;"- "Αξίζει αυτός ο άνθρωπος για μένα;" και άλλα τέτοια τα οποία όσο είσαι στην σχέση απλά τα αγνοεις και τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Όταν μάλιστα συνειδητοποιήσεις πως αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο κάνει για σένα αλλά είναι ακριβώς για σένα τότε προσπαθείς περισσότερο για αυτή την σχεση και γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις!!!
Εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι ευτυχισμένος!

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2006

Alex

Alex όπου και να βρίσκεσαι εύχομαι να είσαι καλά και ευτυχισμένος! Θα γίνω πολύ χαρούμενη όταν τα δελτία ειδήσεων κάποια στιγμή πουν, πως βρεθηκε (ζωντανός) ο Alex και είναι καλά!!! Χτες σε είδα για πρώτη φορα να παίζεις πιάνο (στο αλ τσαντιρι news) και είδα ένα υπέροχο παιδί.
Είμαι σίγουρη πως κανένας πια δεν θα σε ξαναενοχλήσει, κανένας δεν θα σε βαρέσει, και όλοι θα καμαρώνουμε για σενα... Όλοι θα σε προσέχουμε και θα σε αγαπάμε. Μόνο να μην έχεις χαθεί!!!
Αχ Alex χωρίς να σε γνωρίζω να ξέρεις πως σ'αγαπάω και θα ήθελα πολύ να σε πάρω στην αγκαλιά μου, να σε σφίξω και να σου ψιθυρίσω πως πολύς κόσμος σε αγαπάει...

Τρίτη, Ιουνίου 06, 2006

Rolling Stones

Σήμερα ερχόμενη στην δουλειά άκουσα στον Best πως η Μαρία Παπιδάκη έμαθε απο έγκυρες πηγές πότε θα έρθουν οι Rolling Stones. Λοιπόν... αντί να ξεκινήσουν τις παραστάσεις απο το Μιλάνο θα τις ξεκινήσουν απο την Γερμανία. Την Ελλάδα θα την επισκεφτούν απο Σεπτέμβρη-Οκτωβρη! Δηλαδή καλά κρασια!!!

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2006

Σκωτσέζικο ντουζ!!!

Την προηγούμενη βδομάδα, εκτός του ότι ήμουν άρρωστη, άκουγα συνέχεια ή πολύ άσχημα γεγονότα ή πολύ ευχάριστα. Έμαθα ότι δύο φιλικά μου ζευγάρια το διαλύσαν και πως ένα άλλο φιλικό μας ζευγάρι αποφασίσαν να παντρευτούν. Τι να πω... Μία λυπόμουν, μία χαιρόμουν!
Το Σ/Κ δεν έκανα και ιδιαίτερα πράγματα καθότι άρρωστη. Βγήκα μόνο για ένα καφέ με τη φίλη μου το Σάββατο.
Αυτή όμως η βδομάδα ξεκινάει με τις καλύτερες διαθέσεις διότι έρχεται τριήμερο!!!! Μπορεί να πάμε με το μωρό μου και εκδρομούλα στο θρυλικό Σκουτάρι τα δύο μας!!!! ....και σε δύο Σ/Κ Κρήτη σου 'ρχομαι!!!!!

Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2006

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 44)

Την προηγούμενη Παρασκευή ετοιμαζόμουν να φύγω για Πάρο και σήμερα βήχω συνέχεια και ακόμα δεν έχω συνέλθει απο τον πυρετό της Τρίτης-Τετάρτης. Το γέλιο είναι πως εγώ ήμουν στο κρεββάτι του πόνου και τα ζωάκια μου ήταν απο δίπλα μου... δεν κουνήθηκαν λεπτό απο με προσέχαν. Η Μίκα να κοιμάται δίπλα στο πάτωμα και ο Λαζαρος να είναι επάνω στο κρεββάτι στα ποδια μου.Πάντως δεν υπάρχει χειρότερο απο το να είσαι στο κρεββάτι και έξω να είναι χαρά Θεού!
Ελπίζω μέχρι την Δευτέρα να είμαι καλύτερα...
Σας εύχομαι ένα υπέροχο Σ/Κ!

Υ.Γ. Γιατί έχω την αίσθηση ότι η blog-οσφαιρα έχει σταματήσει να γράφει;