GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2006

Ευχάριστα νέα!

Θυμάστε που σας έλεγα για δύο χωρισμούς και ένα γάμο.... Ευτυχώς ο ένας χωρισμός ακυρώθηκε και μάλιστα τα παιδιά είναι και πολύ καλύτερα διότι ήρθαν αντιμέτωποι με τα αισθήματά τους και τις ανάγκες τους!!! Ευτυχώς τέλος καλό... όλα καλά!!!

Καμιά φορά το να "μαλώνουν" τόσο άσχημα τα ζευγάρια που τελικά να καταλήγει σε "μίνι" χωρισμό δεν το βρίσκω καθόλου άσχημο. Τότε και μόνο τότε αναγκάζεσαι να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά σου και τα θέλω σου και να σκεφτείς μερικά πράγματα όπως:"Μήπως αυτά τα θέλω είναι υπερβολικά;"- "Αξίζει αυτός ο άνθρωπος για μένα;" και άλλα τέτοια τα οποία όσο είσαι στην σχέση απλά τα αγνοεις και τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Όταν μάλιστα συνειδητοποιήσεις πως αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο κάνει για σένα αλλά είναι ακριβώς για σένα τότε προσπαθείς περισσότερο για αυτή την σχεση και γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις!!!
Εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι ευτυχισμένος!

5 σχόλια:

  • Τη 9:56 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Ευτυχώς τέτοιες ατάκες δεν ακούστηκαν!! Μάλιστα το συζητήσαν πολιτισμένα... απλά σε μια στιγμή εγωισμού πήραν την απόφαση να χωρίσουν!!! Μόνο που όταν έφυγε ο ένας απο τον άλλον... μαράζωσαν!!!!

     
  • Τη 11:43 π.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    οι μινι φασαριες,κρυβουν πολλα.

     
  • Τη 11:59 π.μ. , Ο χρήστης Blogger An-Lu είπε...

    Πάλι καλά...καμιά φορά, οι αποστάσεις κάνουν καλό.

     
  • Τη 1:26 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Λατρεύω την αισιοδοξία σου, Χρύσα μου.

    Τα φιλιά μας!
    ;)

     
  • Τη 2:47 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger . είπε...

    ρε κωστη, τι φαλλοκρατικά πρότυπα είναι αυτά;;

    χρύσα έχεις δίκιο, που και πού χρειάζεται ένα ταρακούνημα, στο κάτω κάτω κάποιοι καυγάδες είναι απολαυστικοί ακόμα κι αν είναι τόσο επίπονοι...

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα