GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2009

Κίμωνας Νο 10

Χτες πήγαμε για πρώτη φορά στο Αττικό πάρκο!! Ο μικρός μας πρίγκιπας δεν έδωσε και πολύ σημασία στα ζωάκια, αλλα εμείς ενθουσιαστήκαμε!!!
Βέβαια για άλλη μια φορά ντρέπομαι για το επίπεδο του κόσμου και για ό,τι ανήκω στο ίδιο κοινωνικό σύνολο με ανθρώπους σαν τους χθεσινούς. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  • Μπροστά στις μαϊμούδες υπάρχει μία ταμπέλα "ΜΗΝ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ", ακριβώς λοιπόν σε αυτή την ταμπέλα ελληνάρας πατέρας μπροστά στα 3 παιδιά του δίνει στις μαϊμούδες τυρογαριδάκια!!! Αρχίζει λοιπόν η Goldie και τσιρίζει και γίνεται κατακόκκινη απο τα νεύρα της!!! Αυτός λοιπόν ο ηλίθιος άνθρωπος με κοίταξε με ύφος "άσε μας καλέ κοπελια να ταϊσω της μαϊμούδες και χέστηκα άμα πεθάνουνε... εγώ το κέφι μου θέλω να κάνω!!!!" Ωραίο παράδειγμα έδινε στα παιδιά του... Δυστυχώς η γαϊδουριά και η κουτοπονηριά θα περνάει απο γενια σε γενια!!
  • Παρακάτω λοιπόν στις πάπιες μαμά με 2 κοριτσάκια ταϊζαν τις πάπιες πτι-μπερ!!!! Εκεί λοιπόν παρενέβει ο Ανδρέας καθώτι πιο ευγενικός απο μένα μπας και συμμορφωθούν.
  • Η τίγρη ενώ κοιμόταν κάποιοι θεωρούσαν πολύ έξυπνο να κάνουν διάφορους ενοχλητικούς θορύβους για να την ξυπνήσουν, όμως ένα παιδάκι απο την παρέα των έξυπνων μπαμπάδων λέει:"Μην την ξυπνάτε αφήστε την να κοιμηθει, σταματήστε"... Εεε και εκεί χάρηκα διότι λέω πως το DNA ίσως με τον καιρό να εξελίσσεται.
  • Στους παπαγάλους ένα κοριτσάκι έδινε να φάνε οι παπαγάλοι το πρόγραμμα του πάρκου. Οι γονείς απλά κοιτάγαν το θέαμα έπρεπε και πάλι να επενέβω και με καλό τρόπο αυτή την φορά να προτρέψω το παιδί να σταματήσει αυτο που κάνει. Το άκρον άουτο... οι γονείς και πάλι ήταν στον κόσμο τους!! Ένας άγνωστός πλησίασε το παιδί τους... του είπε κάτι (που δεν άκουσαν) αλλα αυτοι ατάραχοι πίσω απο τα μεγάλα γυαλιά GUCCI!!

Άλλα νέα για τον Κιμωνάκο είναι πως ξεκινήσαμε και τρώμε κρέμα και όλο και μεγαλώνουμε και γινόμαστε πιο κούκλοι!!!

Ετικέτες

5 σχόλια:

  • Τη 3:27 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger YO!Reeka's είπε...

    ΖΩΑ ρε χρύσα... άσε με και όσο συναναστρέφομαι άλλους γονείς φρίττω με αυτά που βλέπω!
    ΥΓ. να babyswimming εμείς πήγαμε σε έναν από τους (πολλούς) συλλόγους του Ολυμπιακού Σταδίου

     
  • Τη 6:56 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    δεν αλλαζουν





    ονοματοδοσια

     
  • Τη 1:19 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    έλα χώστα στους ελληνάρες, έτσι μπράβο

    Τώρα το να κοροιδεύεις κάποιον με βάση την εθνική του καταγωγή αυτό ρατσισμός δεν θεωρείται;

    Έχεις τα κότσια να πας στην Αγγλία και να χαρακτηρίσεις κάποιον Αγγλαρά; πόσα μπουκάλια μπύρας λες να φας στην κεφάλα σου;

     
  • Τη 12:37 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    καλε μου Ανώνυμε... Αν πας στο λεξικο του Μπαμπινιώτη θα δεις πως η λέξη "Ελληνάρας" υφίσταται και χρησιμοποιείται για να δηλώσει τον άνθρωπο τον απαθή που δεν νοιάζεται για τίποτα πλην της πάρτης του. Αν αρχίσουμε να μετράμε απο την μύγα ξύγκι και να προσέχουμε τι λέμε τότε δυστυχώς η ελευθερία του λόγου θα χαθεί και δεν θα μπορούμε να πούμε τίποτα αν πρώτα δεν τσεκάρουμε το κοινωνικό και νομικό δίκαιο μήπως και θίξουμε κοινωνικές ομάδες.
    Εδώ είναι ένα blog που χρησιμοποιεί εκφράσεις που τις λένε σε κάθε παρέα.
    Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

     
  • Τη 5:35 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    http://mariatweety.blogspot.com

    ENA POLY KALO BLOG ENOS KORITSIOU 24 ETWN..

    PRAGMATIKA A3IZEI...

    SAS EUXARISTOUME KAI KALH SYNEXEIA

    PETROS KAI DANAH!!

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα