GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2006

Κοινωνία Δικαίου...

  • Τι παθαίνει η καθαρίστρια που βάζει καυστική ποτάσα σε κούπα δίπλα στις κούπες των παιδιών ενός παιδικού σταθμου;
  • Τι παθαίνει η νηπιαγωγός που παίρνει την κούπα, δεν ελέγχει το περιεχόμενο, συμπληρώνει με νερό και το δίνει με τα βίας να το πιεί ένα τρίχρονο αγοράκι;;
  • Πως αποζημιώνει το κράτος αυτό το αγοράκι που απο τότε μέχρι τώρα κάνει κάθε τρεις και λίγο επεμβάσεις στον οισοφάγο του;;;

Οι απαντήσεις είναι:
Για τις δύο πρώτες περιπτώσεις έγινε κράτηση μισθού για τρεις μήνες και μεταφορά απο τον 5ο παιδικό σταθμό Αγ. Αναργύρων στον 4ο παιδικό σταθμό Αγ. Αναργύρων. (Για να είμαστε σίγουροι πως αυτές οι δύο κυρίες θα κάψουν και άλλα παιδάκια!!!!)
Για την τελευταία περίπτωση η απάντηση είναι πως έδωσε ο δήμος 3000 ευρώ (αλλά ο πατέρας περήφανος και αξιοπρεπέστατος δεν δέχτηκε τα λεφτά, τα οποία έπειτα ανακαλύφθηκε πως ήταν και κλεμένα απο το παγκάρι του νεκροταφείου!!!!!!!!!!!)

Τα γράφω όλα αυτά και έτσι μου έρχεται να πάω να βρω αυτές τις δύο διαβολογυναίκες και να τις υποβάλω στο μαρτύριο της φάλαγγας για περίπου 2 χρόνια συνεχόμενα. Έπειτα να βρώ τον ^*^#%*@ τον δήμαρχο και να τον βάλω να πιεί το ίδιο κοκτέηλ!!!!!!!

Δεν ξέρω τι λέτε για τον Ευαγγελάτο πάντως σίγουρα χτες ευαισθητοποίησε πολύ κόσμο!!! Έτσι γίνεται εδώ στην Ελλάδα, όταν δεν κάνουν οι φορείς την δουλειά τους, τότε την κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Ευαγγελάτος.

(Συγχαρητήρια στον πατέρα του μικρού ο οποίος κράτησε την ψυχραιμία του και αντί να βουτήξει καμιά καραμπίνα και να σκοτώνει φάνηκε αξιοπρεπής!!! Συγχαρητήρια!!!!)

7 σχόλια:

  • Τη 12:15 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Πόσο να ευαισθητοποιθεί ο αναισθητοποιημένος;

     
  • Τη 2:45 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Neilys είπε...

    οι εκπομπές αυτού του τύπου είναι θεσμός πια στην Ελλάδα. Ένας θεσμός που κάνει το κράτος να κινηθεί ΜΕΤΑ.. Αυτό το μετα είναι που πρέπει να προλαβαίνουμε πάντα. πχ αν δεν υπήρχε η εκπομπή την Νικολούλη περί Άλεξ δε θα υπήρχαν καν στοιχεία. Και μη χειρότερα να λέμε

     
  • Τη 2:53 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Psipsinel είπε...

    aisxos

     
  • Τη 3:13 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger An-Lu είπε...

    γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!
    Που έκρυψες την ποτάσα Χρύσα; Πάμε να τους ποτίσουμε μαζί!

     
  • Τη 4:58 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Το γεγονός ότι οι κυρίες αυτές είναι ανεύθυνες δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάσουμε και στο "οθφαλμόν αντί οθφαλμού".

    Ο Ευαγγελάτος, ο Μάκης και οι λοιποί δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρουν να ευαισθητοποιήσουν κόσμο γιατί και αυτοί από την πλευρά τους κάνουν λαϊκισμο. Για να αυαισθητοποιήσεις τον κόσμο πρέπει να του δώσεις σωστή παιδεία και να του εμφυσίσεις την υπευθυνότητα. Η υπευθυνότητα δεν είναι κάτι που μαθαίνεται αλλά που κατακτιέται και χρειάζεται κόπο απ΄όλες τις πλευρές.

    Κατά τα άλλα όλοι κάνουμε λάθη και ορισμένες φορές, δυστυχώς κοστίζουν ζωές.

    Ούτε οι κυρίες δικαιολογούνται, αλλά ούτε και ο αποκεφαλισμός τους.

     
  • Τη 7:10 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger homelessMontresor είπε...

    Είχα ξαναδεί πριν πολύ καιρό την εκπομπή, προφανώς την έβαλαν σε επανάληψη. Φρικτή ιστορία πράγματι! Και σε κάνει να απορείς: Πότε επιτέλους θα μάθουμε να ήμαστε πιο υπέυθυνοι και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας?

     
  • Τη 7:52 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger John Karakatsanis είπε...

    homelessmontresor δεν προβλήθηκε σε επανάληψη η εκπομπή. Από τι είδα σε διαφημιστικό σποτ (γιατί δεν είδα την εκπομπή) πρέπει να ήταν εκπομπή του στυλ "διορθώθηκε τίποτα από αυτά που προβλήθηκαν όλο το χειμώνα;"

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα