GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2005

Χτες πήγα super market...

Χτες πήγα στο super market για να πάρω ξηρούς καρπούς διότι την Τετάρτη ο Ανδρέας θα φιλοξενήσει τους φίλους του για να δουν το ποδόσφαιρο. Εγώ λοιπόν σκέφτηκα να πάρω να έχει ο Ανδρέας κανά ξηροκάρπιο για να μασουλάνε.
Μετά την δουλειά λοιπόν πήγα στο super market Βασιλόπουλος και πήρα φυστίκια Αιγίνης και (στάσου...) (α)μύγδαλα. Πάω λοιπόν στο σπίτι του Ανδρέα και παίρνω το σκεύος που φυλάει τα ξηροκάρπια και το γεμίζω με το καινούργιο "υλικό". Κατά την διάρκεια του γεμίσματος έφαγα και πέντε-έξι αμύγδαλα και φυστίκια. Κάτά τις εννιά και αφού μαγειρεύαμε, με έπιασε μια λιγούρα και λέω: "Ας φάω λίγα αμύγδαλα που είναι και θρεπτικά". Ανοίγω λοιπόν το σκεύος και ξαφνικά δύο πετούμενα ζωύφια ξεπετάγονται και αρχίζουν να μισο-πετάνε γύρω-γύρω από το βάζο. Κοιτάζω μέσα και τι να δώ... Άλλο ένα από τα φτερωτά έντομα έκανε σεργιάνι πάνω στα αμύγδαλα. Εκεί μου ήρθε κόλπος... Πέταξα όλα τα ξηροκάρπια και σκότωσα τα δύο ζιζάνια που μου ξέφυγαν από το βάζο. Δυστυχώς η απόδειξη είχε πεταχτεί και δεν μπορούσα να αποδείξω ότι πήρα αυτά τα απαίσια ξηροκάρπια, τα οποία ήταν και χύμα και τα πήρα για πιο φρέσκα, από το super market Βασιλόπουλος που βρίσκεται στην Λαυρίου.
Το μόνο που μου έμεινε ήταν να τα πώ στο blog και να σας προειδοποιήσω να μην ξαναπάρετε ξηροκάρπια χύμα από την συγκεκριμένη αλυσίδα super market διότι μπορεί να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

11 σχόλια:

  • Τη 10:26 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Marina είπε...

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

     
  • Τη 10:30 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Marina είπε...

    Το ξαναγράφω γιατί κάτι πάτησα και έσβησε.
    Μήπως τα πετούμενα προ-υπήρχαν στο βάζο? Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι δεν πέταξαν αμέσως όταν άδειασες το σακκουλάκι του ΑΒ στο βάζο, αλλά πέταξαν μετά από κάποιες ώρες...

    Να ξέρεις πάντως ότι οι ξηροί καρποί του Βασιλόπουλου δεν είναι πάντα φρέσκιοι και δεν είναι και ελληνικοί..Στα συσκευασμένα φυστύκια, με μικρά γραμματάκια γράφει ότι εισάγονται απο το ΙΡΑΝ.
    Τα περσικά φυστύκια είναι μεγάλα και ωραία αλλά έχουν ανούσια γεύση, ενώ τα μικρά ελληνικά φυστυκάκια είναι άλλο πράγμα..

     
  • Τη 10:36 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Όχι σίγουρα δεν προυπήρχαν στο βάζο, διότι το βάζω ήταν άδειο και το μέγεθος των ζωυφίων ήταν 1εκ. Άρα και στραβή να ήμουν θα έβλεπα τρία ζωύφια μέσα στο βάζο.
    Όταν αντιλήφθηκα το γεγονός κούνησα το βάζω και είδα ότι αυτά κρυβόντουσαν μέσα στα ξηροκάρπια, άρα μάλλον όταν τα έβαζα αυτά ανακατευόντουσαν με τα αμύγδαλα...

     
  • Τη 10:42 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Ναι αλλά όντως είναι παράξενο που δεν πέταξαν άμεσα... Μπας και ήταν στο ντουλάπι;;;

     
  • Τη 11:10 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Εγώ γενικά το συγκεκριμένο super market το είχα για πολύ προσεκτικό σε τέτοιου είδους θέματα, αλλά χτες την πάτησα.
    Όσο για τον μεζέ δεν θα είμαι εκεί, αλλά στο σπίτι μου. Στον Ανδρέα πάω κάθε Σ-Κ.
    Darthiir το σκεύος το είχα πάνω σε ένα ράφι. Και ήταν άδειο!!! Τα έντομα αυτά ναι μεν είχαν φτερά, αλλά δεν πετάγαν και πολύ καλα...

     
  • Τη 12:15 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger jojo είπε...

    εχω ακούσει πολλά για τους χύμα ξηρούς καρπούς.
    βέβαια και οι συσκευασμένοι δεν είναι καλύτεροι....η προέλευσή τους είναι συνήθως εκτός Ελλάδος.
    ομως και στα τσουβάλια που φυλάνε τους χύμα στις αποθήκες ή οπου αλλού, διάφορα ζωίφια ή και άλλα ζωάκια περιφέρονται...
    κοινώς είναι να μη σου τύχει..

     
  • Τη 3:03 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Gypas είπε...

    Ρε κουμπάρα για να κάτσουν να δούνε Τετάρτη μπάλα σημαίνει οτι θα δούνε τον Ολυμπιακό... Καλά με μικρές ομάδες τι ασχολούντε; Ας περιμένουνε την Πέμπτη να δούνε καμιά σοβαρή ομάδα να αγωνίζεται...

    Σικαμπάλα Σικαμπάλα
    μάθε στον Ριβάλντο μπάλα!

     
  • Τη 3:07 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Που 'σαι βρε κουμπάρε; Αααα δεν κατάλαβες έχει τουρνουά ποδοσφαίορυ αυτή την βδομάδα. Την Τρίτη θα πάνε στον Παντελή, την Τετάρτη θα πάνε στον Ανδρέα και την Πέμπτη θα πάμε στον Ανδρέα (φίλος του έτερον ήμισυ) διότι γιρτάζει και η μικρη του κόρη Άρτεμις!!! όπως καταλαβαίνεις το ποδόσφαιρο είναι αυτό που καθορίζει την πορεία της εβδομάδας!!!

     
  • Τη 3:54 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kostas είπε...

    Pros olous tous andres,min vlepete poly tv soccer games giati oi gynekes ti tha kanoun?

     
  • Τη 6:14 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    na eisai kala na frontizeis tous antres sou ka8imerina

     
  • Τη 8:23 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    καλύτερο πράγμα από πίτσα και μπίρα για αγώνα στην τηλεόραση δεν υπάρχει... για την άλλη φορά που θα 'χεις συγκέντρωση για αγώνα... ;)

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα