GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2006

Καλημέρα!!!!

Καλημέρα παιδάκια!!!!! Τι κάνετε; Χτες είχαμε βγεί έξω για φαγητό με τους γονείς μου και γυρίσαμε κατά στις 23:00. Παιδιά τι κρύο ήταν αυτό!!!!!! Δεν μπορούσα να συνέλθω!!!! Ευτυχώς με το που γύρισα έκανα ένα καυτό μπάνιο και επανήλθε το ροζουλί χρώμα!!!!
Ο Ανδρέας την Δευτέρα ανοίγει και επίσημα το μαγαζί!!!! Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα!!!
Χτες ο Ανδρέας μου είπε τα κατορθώματα των παιδιών μου...
Του Λάζαρου το μαξιλάρι το είχα βάλει δίπλα στο καλοριφέρ για να ζεσταίνεται. Της Μίκας το είχαμε δίπλα στην μεριά του Ανδρέα. Προχτές ο Ανδρέας πήρε στην Μίκα καινούργιο κρεββάτι και αποφασίσαμε να το βάλουμε στην θέση του Λαζαράκου (που έχει και το καλοριφέρ και η Μίκα λατρεύει την ζέστη) αφού αυτός ποτέ δεν κοιμάται στο κρεββάτι του, αλλά συνέχεια κοιμάται μαζί μας. Εεεε... με το που βάλαμε το κρεββάτι και είδε ο Λάζαρος να κοιμάται η Μίκα άρχισε να "στραβώνει". Χτές τον βρήκα να κάθεται μπροστά στο κρεββάτι (ενώ η Μίκα απολάμβανε τον ύπνο της) και να περιμένη πότε θα ξυπνήσει. Όταν σηκωθηκε η Μίκα έτρεξε αμέσως να κάτσει και αυτός. Με το που το είδε αυτό η Μίκα πήγε και αυτή να κοιμηθεί σπρώχνοντας τον Λάζαρο κάτω απο το κρεββάτι με την μουσούδα!!! Αποτέλεσμα ήταν: κανένα ζώο δεν έφυγε απο το δωμάτιο ούτε για να φάει αλλά ο ένας καραδοκεί για να κάτσει στο κρεββάτι και η άλλη προτιμά να κοιμάται όλη μέρα παρά να πάει να παίξει στον κήπο!!!
Είναι και τα δύο πολύ πεισματάρικα!!!! Αλλά τα λατρεύω!!!!!!!!!!!!!

8 σχόλια:

  • Τη 11:09 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Ροζουλί;;;
    Μα γιατί νόμιζα ότι είναι χρυσό;;;;

     
  • Τη 2:14 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasvoe είπε...

    φο-βε-ρά τα παιδιά σου!!

    θέλω κι εγώ θέλω κι εγώωωω

    αλλά φοβάμαι ότι αν επιτέλους κάτσει αν μπω σε καμιά σχολή θα πρέπει να τα αφήνω όλη μέρα μόνα τους κι αυτό απαγορεύεται εδώ. (για τα γατιά δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά σκύλος επιτρέπεται να μένει μόνος του σε διαμέρισμα μόνο μέχρι 5 ώρες)

    Και έτσι θα χρειαστεί π.χ. να βρω καμιά κοπελιά που θέλει χαρτζιλίκι να κάθεται με τον σκύλο τις μισές ώρες που θα λείπουμε.

     
  • Τη 2:21 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Καλά μιλάμε φοβερή νόμοι!!! Μακάρι να υπήρχε και εδώ τέτοια προστασία και ας πλήρωνα και baby-sitter!!!!

     
  • Τη 2:21 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Darth!!! Τώρα που το λές το χρώμα μου είναι όντως χρυσο!!!!!

     
  • Τη 2:23 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Neilys είπε...

    xaxaxa , exw 2 skulia kai kserw pws einai na zileuei to ena to allo! paw na xaidepsw ti mikri zilevei i megali , erxetai, tin sproxnei kai pairnei ti thesi tis sta xadia kai to anapodo.
    i megali den trwei pote laxanika , mporei na dwsw sti mikri mexri kai kremmidia, mono kai mono pou tha ta trwei i mikri ftanei gia na faei ta panta!

     
  • Τη 8:14 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Psipsinel είπε...

    hahaha ti xaritomena ta pedakia sou :)

     
  • Τη 10:04 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger . είπε...

    δεν κοιμούνται αγκαλιά; είναι πολύ και΄ρο μαζί;

     
  • Τη 8:50 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Marilina είναι μαζί 7-8 μήνες, παρόλο που αγαπιούνται πολύ και παίζουν μαζί, αρέσει και στα δύο να κοιμούνται ξεχωριστά... Νομίζω η Μίκα δεν θέλει περισσότερο!

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα