GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2006

Ελλάδα - Ινδία 0-1

Ελλάδα-Ινδία 0-1 Και γιατί 0-1;;; Διότι τα δύο αυτά παιδιά θα βρίσκονται εκτός Ελλάδας για έναν χρόνο (λόγω δουλειάς) και θα μένουν στην Ινδία. Μας μεταφέρουν πως είναι εκεί τα πράγματα και μας δείχνουν αν μπορεί ένας Έλληνας να αντέξει την ινδική κουλτούρα. (Εγώ βέβαια με όσα διάβασα χλωμό το βλέπω να άντεχα!!!!).
Πηγαίντε διαβάστε τους, δείτε τους και αφήστε τους ένα μήνυμα για να ξέρουν πως τους σκεφτόμαστε!!!!
Επίσης θέλω να τους πω πως θα τα καταφέρουν και πως όταν γυρίσουν εδώ στην χώρα μας θα θυμούνται αυτά που πέρασαν στην Ινδία και θα τους μείνει μόνο η γλυκιά ανάμνηση!!!!

33 σχόλια:

  • Τη 3:42 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger ---. είπε...

    Ναι, έχουν και την δική μου συμπαράσταση που είναι αναγκασμένοι να συμβιώνουν με βρωμιάρηδες, τεμπέληδες και σιχαμερούς Ινδούς. Στην Ελλάδα, είμαστε καθαροί, εργατικοί και φιλότιμοι άνθρωποι. Τους αμόρφωτους βρωμιάρηδες τους πετάμε σε τίποτε καταυλισμούς για να μην μας χαλάνε τη μέρα.

    Κουράγιο Ελληνάρες!

    (Χρύσα μου, όπως κατάλαβες διαφωνώ)

     
  • Τη 3:52 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Κωνσταντίνα μου ένα πράγμα δεν μπορώ... την βρωμιά! Επισης πιστεύω πως η βρωμιά δεν κοιτά κοινωνικές κλίμακες... Άμα είσαι βρωμιάρης το έχεις μέσα σου!! Γενικά οι ινδοί από ότι κατάλαβα δεν φημίζονται για την υγιεινή τους!!! Θα μπορούσαν να πλένουν τουλάχιστον τα χέρια τους όσο φτωχοί και να είναι... και να μην φτύνουν και να κατουρούν όπου βρουν στον δρόμο... (Όχι ότι δεν το κάνουν και οι Έλληνες... αλλά δεν το κάνει η πλειοψηφία!). Παράδειγμα όσοι ήρθαν απο την Σμύρνη με μοναδική περιουσία τα ρούχα τους κατάφεραν και χτίσαν οικισμούς που έτριβαν όσοι τους έβλεπαν τα μάτια τους!!!! Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το άν οι Ινδοί είναι τίμιοι, τεμπέληδες ή φιλότιμοι, όμως μπορώ να πω πως είναι λιγότερο καθαροί απο εμάς!!!

     
  • Τη 4:12 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger ---. είπε...

    Τότε οφείλω να σου πω ότι τσουβαλιάζεις επικίνδυνα έναν καταπληκτικό λαό. Ναι, γνωρίζω πολλούς και μάλιστα μία Ινδή θα μπει σύντομα στην οικογένειά μου. Δεν κατουράνε ΟΛΟΙ όπου βρουν, δεν είναι ΟΛΟΙ βρωμιάρηδες και ΝΑΙ οι περισσότεροι είναι τόσο φτωχοί που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό.

    (ελπίζω να είναι οκ να διαφωνώ μαζί σου όπως κάνω με όλους όσους θεωρώ φίλους μου).

     
  • Τη 4:17 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Και βέβαια να διαφωνείς όσο θές μαζί μου!!! Αφού το ξέρεις ότι είσαι η συμπάθειά μου!!! Όντως έχεις δίκιο πως τσουβαλιάζω ολόκληρο λαο αλλά και μένα αυτή την αίσθηση μου έχουν αφήσει!!! Και ίσως πρέπει να αναθεωρήσω...
    Θα μπεί στην οικογένειά σου;;; να τις πεις να μας μυήσει στον κόσμο του Κάμα Σούτρα!!!!

     
  • Τη 4:27 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    νομιζω οτι τα παιδια στην Ινδια,τα παρουσιαζουνε ετσι,χαριν πλακας.Δεν εχω διακρινει αποικιοκρατισμο.

     
  • Τη 5:08 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger ---. είπε...

    Zouri, είναι φοβερά κατανοητό να αντιδράς όταν σε στέλνουν σε έναν τόπο που δεν γουστάρεις για οποιονδήποτε λόγο. Είναι οκ να γράφεις χιουμοριστικά και σατυρικά ποστάκια γι΄αυτή τη χώρα. Ακόμα και να την μισείς. Το να απαξιώνεις όμως τους φτωχούς με αυτόν τον τρόπο, το θεωρώ απαράδεκτο. Το να συνυφάζεις την βρωμιά με την καταγωγή και την νοοτροπία και όχι με το προφανές, είναι επίσης απαράδεκτο. Και μάλιστα για εκατομμύρια ανθρώπους που υποφέρουν. Ειδικά όταν υποφέρουν δίπλα σου και σου χαλάνε την ρομαντική ατμόσφαιρα(!). Κάποια πράγματα είναι πλάκα μία, δύο φορές. Μετά δεν υπάρχει κάτι αστείο.

    Ίσως είναι αστείο το γεγονός ότι μετά από τόσες διαμαρτυρίες, το ονομάσαμε αστείο το μπλογκ και συναινούμε. Ναι, αυτό είναι ξεκαρδιστικό.

    (ρε σεις, τονίζω δεν έχω κάτι μαζί σας)

     
  • Τη 6:00 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    με εχεις προβληματισει πολυ,Κωσταντινα.Ευχομαι ομως να κανεις λαθος,ειδαλλως ειναι πολυ κακο

     
  • Τη 6:28 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger averel είπε...

    Συμφωνω με την constantina 100%. Τόσο τσουβάλιασμα, τόση υπερβολή, τόση αρνητική διάθεση ακυρώνουν το χιούμορ και αναδεικνύουν έναν ανόητο αφ' υψηλού ρατσισμό.

     
  • Τη 6:44 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasvoe είπε...

    κι εμένα με κάλυψε η ψιλικατζόυ, δυστυχώς. Βέβαια το μπλογκ το διαβάζω γιατί όντως δίνει ένα στίγμα του πώς ζούνε εκεί οι μάζες.

    το ελαφρυντικό που βλέπω εγώ είναι, ότι δεν νομίζω όμως ότι τα παιδιά το συνειδητοποιούν και σίγουρα δεν το κάνουν με πρόθεση. νομίζω επειδή το πολιτιστικό σοκ είναι τεράστιο, είναι σχεδόν αναμενόμενη μια τέτοια αντίδραση.

     
  • Τη 7:00 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Τα διαβάζω τα παιδιά και θεωρώ πολύ ενδιαφέρον το site τους, γιατί μου μαθαίνει πράγματα για έναν πολιτισμό μακριά από εμένα, με έναν ευχάριστο τρόπο. Με χιούμορ. Θα μου πεις, αν ήσουν Ινδή θα το έβλεπες εξίσου αστεία; Είναι σίγουρα τραβηγμένο, διότι προβάλλει μόνο τα αρνητικά και καθόλου τα θετικά των Ινδών, όμως πόσες και πόσες φορές έχω διαβάσει κατεβατά με τα μειονεκτήματα των Ελλήνων! Όλα είναι θέμα προσωπικής κρίσης κι αυτογνωσίας. Θίγομαι όταν υπάρχει πραγματικός λόγος, παραδέχομαι τα λάθη μου και δε με επηρεάζουν τα λόγια και οι κρίσεις του καθένα. Γελάω πολύ με το blog αλλά αυτό δε μειώνει την επιθυμία μου να ταξιδέψω στην Ινδία για 1002 λόγους.

     
  • Τη 9:27 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Lion είπε...

    Γενικα συμφωνω με τον jim_hellas. Αλλο να λες "ειναι διαφορετικοι¨ και αλλο να λες "ειναι κατωτεροι".
    Ειχα συμφοιτητες πολλους κορεατες και κινεζους. Σε στιγμη ειλικρινειας ενας απο αυτους μου αποκαλυψε, οτι αυτος και οι συμπατριωτες του βλεπουν εμας τους ευρωπαιους σαν αποκρουστικους μυταραδες (και φωνακλαδες).

    Βγηκα καποτε για βολτα με μια ωραιοτατη κινεζα - ντυμενη, στολισμενη, κουκλα. Απο εμφανιση ηταν μανεκεν. Οταν αρχισε να φυσαει την μυξα της στο δρομο (οχι μαντηλι - απο την μυτη και στο πλακακι) και να φτυνει ροχαλες στο πεζοδρομιο καθε 200-300 μετρα, μου κοπηκε καθε διαθεση για περαιτερω συσφιξη των σχεσεων Ελλαδας - Κινας.

    Δεν ειμαι ελληναρας - το ακριβως αντιθετο. Ουτε ποτε θεωρησα αυτους τους ανθρωπους κατωτερους. Αλλα οπως εχουν αυτοι την κουλτουρα τους, εχω και εγω την δικια μου. Και στην δικια μου κουλτουρα ενας ανθρωπος βρωμικος η ενας που φτυνει στον δρομο θεωρειται αποκρουστικος. Μπορει να εχει 100 δικαιολογιες (φτωχεια, αμαθεια κλπ.). Οι δικαιολογιες του σεβαστες μεν αλλα δεν μπορουν να μου αλλαξουν την κουλτουρα. Αυτο δεν ειναι ρατσισμος κατα την γνωμη μου.

    BTW: το φτυσιμο στον δρομο το θεωρω απωθητικο ειτε απο μανεκεν γινεται ειτε απο φορτοεκφορτωτη. Αλλα στο μανεκεν δεν το περιμενα και μου ηρθε τελειως ξαφνικο.

    Την καλησπερα μου σε ολους

     
  • Τη 8:38 π.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    ανοιξε μια πολυ ωραια κουβεντα.Θελει ψαξιμο γιατι ολς οι αποψεις εχουνε τα δικαια τους

     
  • Τη 11:27 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Το θέμα είναι η νοοτροπία και ο τρόπος ζωής.

    Και οι Έλληνες όταν ζούσαν εκτώς σπιτιού "βρωμιάριδες" χαρακτηριζόταν....

     
  • Τη 1:57 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Marina είπε...

    Χρύσα καλημέρα. Επειδή έχω ζήσει στην Ινδία ένα χρονικό διάστημα μπορώ να σου πώ οι Γιάννης-Γιώτα γράφουν μεν για μία διαφορετική Ινδία σε σχέση με την Ελλάδα αλλά τους αρέσει που ζούν εκεί. Δεν κατηγορούν την Ινδία.
    Σχετικά με τη βρωμιά, υπάρχει. Τα ποτάμια είναι λέρα, μερικοί άνθρωποι κατουράνε και χ@@@στο πεζοδρόμιο, στο οποίο τρώνε και κοιμούνται κιόλας. Δημόσια υγιεινή δεν προσφέρει το κράτος ΚΑΙ στους φτωχούς. Αν το παραβλέψεις αυτό (όπως παραβλέπεις τα ζητιανάκια στα φανάρια)η Ινδία είναι υπέροχη. Οι Ινδοί έχουν διαφορετική κουλτούρα απο εμάς, έχουν όμως και πολύ ζεστή καρδιά. Τα δε φαγητά τους δεν παίζονται!

     
  • Τη 2:08 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Μαρίνα μου εγώ δεν είπα πως ο Γιάννης και η Γιώτα κατηγορούν την Ινδία, απλά ότι λένε τις εμπειρίες τους. Εγώ μίλησα περί βρωμιάς... Εγώ δεν θα άντεχα σε ένα τέτοιο περιβάλλον... Προφανώς τα παιδιά για να είναι εκεί πάει να πεί πως δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα... Εγώ απλά ήθελα να τους γνωρίσετε (στο BLOG) όσοι δεν τους ξέρατε...

     
  • Τη 3:56 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    chrisa σ'ευχαριστώ για αυτή τη γνωριμία ;)

     
  • Τη 4:02 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    :))

     
  • Τη 11:08 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Marina είπε...

    Chrysa, παρανόησα φαίνεται. Οντως γράφουν υπέροχα και τόσο μα τόσο παραστατικά, σαν να βρίσκομαι εκεί!

     
  • Τη 2:16 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Yian-Yiot είπε...

    (Γιώτα) Χρύσα μου ευχαριστώ πάρα πολυ για τα καλά σου λόγια.Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με όσα λες περί καθαριότητας και ελλήνων προσφύγων!!Δε νομίζω να είχαν πρόσβαση καθημερινά σε νερό και σαπούνι, αλλά έκαναν θαύματα!Το blog το έχουμε πει χιλιάδες φορές έχει χιούμορ και δεν εξιστορεί μόνο τα "κακά". Costantina με το καλό να μπεί η Ινδή στην οικογένεια σας αυτό δε σημαίνει πως όσα περιγραφω δεν γίνονται.Και΄ούτε μας έστειλε κανείς εδώ με το ζόρι.
    Δε θεωρώ κανένα κατώτερο απο μένα!!
    Ενα τελευταίο σχόλιο...χτες γυρνούσαμε απο Βομβάη και μας έλεγε ο οδηγός πως η κυβέρνηση προσπαθεί να βγάλει τον κόσμο απο τα παραπείγματα. Πολύ καλή προσπάθεια!Τους έφτιαξε καινούργια διαμερίσματα που είδαμε και μας έλεγε ο άνθρωπος πως τους τα δίνει τζάμπα.Και σχεδόν οι μισοί τα πούλησαν, πήραν τα χρήματα και εξακολουθούν να μένουν στα παραπείγματα.
    Τα σχόλια δικά σας!

     
  • Τη 3:58 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Αποκωδικοποίηση....: ψυχής, σιωπής, θρησκειών, μυθολογιών,....
    Σχηματοποίηση λόγου, θεογονία, κοσμογονία,....
    URL : www.siopi.gr
    Γεια....

     
  • Τη 9:56 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Wanna Get HIGH? Running out of Supply? Then Check Out My Shit!
    >>>>> http://bestlegalhighsdrugs.info <<<<
    If you have questions, you can email my boy at online.mentor [at] gmail.com


    [size=1] IGNORE THIS----------------------------
    salvia divinorum cultivation best kratom [url=http://bestlegalhighsdrugs.info] herbal high [/url] agaric mushroom Hashish Recipe [url=http://buybudshoplegalherbs.info] legal herb[/url] order salvia seed amanit muscariia [url=HTTP://BUYINGMARIJUANASALE.INFO] Marijuana Sale [/url] salvai divinorumm ecsstasy oills [url=HTTP://BUYLEGALBUDSCOMREVIEWS.INFO] do legal buds [/url] Morphine what is kratom extract [url=HTTP://CANNABISHIGH-PILLSHIGH.INFO] Ganja Intoxications[/url] ecstays ppills salvis divinirum [url=HTTP://HOWTOBUYWEED-BUYINGWEED.INFO] how to buy marijuana[/url] is salvia legal in texas amnaita muscaaria [url=http://legalbud.drugreviews.info] legalbuds [/url]

    bfuo alvariu ecstassy pilsl [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweed [/url] lefal bud Effects Of Magic Mushrooms [url=http://buysalvia.lamodalatina.com] buy salvia extracts[/url] dalvia divinlrum Make Meth Pipe

    salviia diivnorum elgal bjds [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweeds [/url] salvai divimorum meth recipes sudafed [url=http://buysalviacheap.com] purchase salvia powder[/url] about ecstasy buying ecstasy
    [url=http://guaranteedheightincrease.info/]height enhancement[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/
    height increase - http://guaranteedheightincrease.info
    [url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis lengthening[/url] - http://provenpenisenlargement.info/
    proven penis enlargement - http://provenpenisenlargement.info/
    [url=http://provenskincareadvice.info/]skin care tips[/url] - http://provenskincareadvice.info/
    skin care advice - http://provenskincareadvice.info/
    [url=http://getrichgambling.info/]get rich gambling[/url] - http://getrichgambling.info/
    get riches gambling - http://getrichgambling.info/
    [url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreaks[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
    herpes outbreak - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
    [url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]cure premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
    stop premature ejaculation - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
    [url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]used mobile cell phone on sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
    3g mobile cell phone for sale - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
    [url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] internationaloddities scams[/url]
    internationaloddities review
    [url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]dro buds [/url]
    buy dro bud
    [url=http://bestacnetreatmentreviews.info] best acne treatment reviews[/url] http://bestacnetreatmentreviews.info
    acne treatment review http://bestacnetreatmentreviews.info
    [url=HTTP://LEARN-HYPNOSIS-ONLINE.INFO]learn hypnosis online[/url]
    learn hypnosis online

     
  • Τη 3:52 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    [URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13415][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-91.jpg[/IMG][/URL]

    [URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13240][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-90.jpg[/IMG][/URL]

    [URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13236][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-87.jpg[/IMG][/URL]

    [URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13234][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-85.jpg[/IMG][/URL]


    [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Minissha-Lamba-117.htm][b]Minissha Lamba Hot Wallpapers[/b][/url]

    Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Minissha Lamba Pictures. Click on the thumbnails on enlarged Minissha Lamba pictures, intimate photographs and exclusive photos. Also validate exposed other Pictures Gallery for Squeaky property and Strong Acutance image scans, silver screen captures, movie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

     
  • Τη 6:52 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Ola, what's up amigos? :)
    I will be happy to receive any help at the start.
    Thanks in advance and good luck! :)

     
  • Τη 6:10 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    mesothelioma support and information!
    [url=http://www.mesothelioma-support.org/]asbestos lawyer mesothelioma[/url]

     
  • Τη 1:56 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    I am able to make link exchange with HIGH pr pages on related keywords like [url=http://www.usainstantpayday.com]bad credit loans[/url] and other financial keywords.
    My web page is www.usainstantpayday.com

    If your page is important contact me.
    please only good pages, wih PR>2 and related to financial keywords
    Thanks
    lertevermatty

     
  • Τη 9:54 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Hello there everyone, I just registered on this fantastic community and desired to say hi! Have a terrific day!

     
  • Τη 11:50 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    megan fox kelly, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]what makeup does megan fox wear[/url] megan fox oops transformers 2
    kim kardashian tape pics, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian pl[/url] kim kardashian gallery
    taylor swift tour dates, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift and miley cyrus[/url] taylor swift tour dates
    hannah montana mp3 player instructions, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana costumes[/url] hannah montana the movie
    6th 7th harry potter books, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter character[/url] harry potter sex comics
    cruise ship from california to hawaii, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]tom cruise learning disability[/url] dinner cruise from bellingham washington to vancouver bc
    news and facts about justin bieber, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin biber first dance[/url] where are you now justin bieber mp3
    songs written by britney spears, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears movie[/url] britney spears naked pics
    super megan fox, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox bra[/url] look a like megan fox

     
  • Τη 2:02 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    whats up everyone


    great forum lots of lovely people just what i need


    hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

     
  • Τη 7:14 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    if you guys exigency to turn over to [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmaceutics keep away from of generic drugs.
    you can tumescence into uncover drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] roots on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

     
  • Τη 8:22 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Hey, I am new here.
    I like www.blogger.com because I learned a lot here. Now it's time for me to pay back.
    The reason I post this guide on this of www.blogger.com is to help visitors solve the same problem.
    Please let me know if it is unacceptable here.
    Here is the guide, wish it would help you.

    Guide: How to convert video file to DVD with video to DVD conversion software
    You may ever be annoyed by these questions: How to convert video file to DVD? How to convert and copy video to DVD? And how to make a DVD video? Now, with Easy DVD Maker , all these are done easily and quickly. Please follow me to convert video to DVD step by step.
    I. Introduction of this vdeo to DVD conversion sotfware:
    You may ever be annoyed by these questions: How to convert video file to DVD? How to convert and copy video to DVD? And how to make a DVD video? Now, with Easy DVD Maker , all these are done easily and quickly.
    As a professional video to DVD conversion software, Easy DVD Maker helps you convert video file to DVD, convert and copy video to DVD, and burn video to DVD with excellent and unbelievable image quality. It tells you how to make a DVD video easily and quickly. Get the free download trial of this video to DVD conversion software to convert video file to DVD. You will experience a brand new multimedia life with it.
    Its key features include: Advanced burning engine, supports most of current DVD-Writer, supports DVD+/-R, double layer disc etc; Final disc is playable with your TV DVD player; The professional convert video file to DVD has an easy to use wizard to help people with little DVD authoring knowledge; Automatic disc menu generating; Automatic title chapter generating; Customizable menu template, including title, button count, thumbnail frame and much more; Extensible menu template architecture, easily to add more new menu template to the product; Simple editing of the imported movie clip; AVI, MPEG, MPEG2, DVD file type supported; Fast MPEG encoding engine.
    II. How to convert video to DVD:
    Step: 1. Set the Parameters and the output directory:
    Step: 2. Import your video files:
    and you will see the file will present on the left corner:
    Step:3. Edit thumnail, star/stop time of slected clip:
    Step: 4. Press the right arrow button to continue:
    Step: 5. Set the DVD Chapter menu:
    Step: 5. Edit the DVD menu:
    and then press the right arrow button
    Final step: Press Burn to start:
    ok, that's it. Is it very simple and powerful? Right. it is the best and easiest video to DVD conversion software to convert video file to DVD, convert and copy video to DVD and burn video to DVD! It shows you how to make a DVD video in the most high-efficient way. Just free download this fantastic video to DVD conversion software and try it right now. You will enjoy your video with menus on your TV DVD player by converting video file to DVD, converting and copying video to DVD and burning video to DVD in clicks with it.


    Resource:
    [url=http://www.topvideoconverter.com/dvd-video-to-apple-tv-suite-mac/]mac dvd to apple tv converter[/url]
    [url=http://www.topvideoconverter.com/dvd-copy/]dvd cloner[/url]
    [url=http://www.topvideoconverter.com/dvd-video-to-iphone-suite/]dvd to iphone converter[/url]
    [url=http://www.topvideoconverter.com/xbox-video-converter/]xbox converter[/url]
    [url=http://www.topvideoconverter.com/mp4-converter-mac/]MP4 Converter Mac[/url]

     
  • Τη 8:57 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Online world and international news, british online service.

     
  • Τη 6:53 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    So I did it -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-ValveDock-Carbon-Edition-2.html]Fatman iTube Carbon Edition 2[/url] and I've gotta tell ya I am extremely pleased. I actually listened to one at a friend's house several months ago and just couldn't get that sound out of my head because it really truly surprised me. I searched everywhere for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I called them first and asked a bunch of questions and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and bought it. Dispatch was very fast. Everything was perfect. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they post outside of Australia but you won't be sorry if they do.

    Amazing sound...

    Rex

     
  • Τη 4:02 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    top [url=http://www.001casino.com/]online casinos [/url]brake the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino games[/url] manumitted no consign reward at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]bay attend casino
    [/url].

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα