GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2006

Καλημέρα σας παιδάκια!!!

Αχ!!! νυστάζω!!!! Ήρθα στην δουλειά και πήρα την μαμά μου τηλέφωνο και την ξύπνησα!! Λόγω καιρού το έχει ρίξει στις ξάπλες... Το αποφάσισα από 'δω και μπρός θα παίζω jocker και το όνειρό μου θα είναι να γίνω νοικοκυρά!!! Μπορεί η δουλειά της νοικοκυράς να είναι δύσκολη, όμως μπορεί να χουζουρέψει λίγο παραπάνω και να ρίξει και κανά ύπνο το μεσημέρι!
Επίσης ξέρω και κάτι άλλο: Όταν μεγαλώσω και γίνω γιαγιά θα βρίζω τον εαυτό μου που θέλω να κοιμάμαι τόσο πολύ!!!
Σήμερα ο Λαζαράκος μου όλο κοιμόταν επάνω μου και γουργούριζε. Όταν μάλιστα δεν μου κόλαγε και ο ύπνος τον χάιδευα και τον έξυνα και αυτός όλο τεντωνόταν και γουργούριζε! Είναι πολύ τρυφερό γατάκι...
Είδα χτες το "Old Boy". Ήταν η πρώτη κορεάτικη ταινία που είδα από την νέα γενιά και η πρώτη ταινία μετά από καιρό που την είδα μαζί με τον Ανδρέα χωρίς να κοιμηθώ!!!! Δεν ξέρω άμα μου άρεσε αλλά με έβαλε να σκεφτώ αρκετά πράγματα και το πιο βασικό να μην ανοίγεις το στόμα σου χωρίς πρώτα να το σκεφτείς καλά!
Αααα χτες ξέχασα να σας πω πως την Παρασκευή πήγα μπουζούκια!!! Πήγα στο "Ιερά οδός". Τραγουδούσαν η Θεοδωρίδου, Πάριος, Σαρμπέλ, και η κοπέλα που λέει το τραγούδι της λούφας και παραλλαγής. Σε σειρά καλής εμφάνισης ήταν :
  1. Θεοδωρίδου
  2. Σαρμπέλ
  3. η κοπέλα
  4. και ο Πάριος

Ο Πάριος παιδιά ήταν χάλια!!! Με έκανε να εκνευριστώ!!! Η φωνή του είναι υπέροχη και μπορώ να πω καλύτερη από κάθε άλλη φορά, όμως βγήκε στην πίστα σαν τον Παβαρόττι!!! Άρχισε να βγάζει κορώνες σε κάθε του τραγούδι και είχαμε αρχίσει να δυσανασχετούμε φύγαμε στις 3:30 διότι δεν μπορούσαμε να τον ακούμε άλλο... Επίσης εκείνο το βράδυ προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας κοροϊδέψουν!! Βγάλαμε φωτογραφίες και η μία έκανε 7 ευρώ!!! Ο Ανδρέας ήθελε να πάρουμε καμιά 10-αριά αλλά με τα χίλια ζόρια τις "φιλτράραμε" και πήραμε τελικά 5 δηλαδή 35 ευρώ. Το τραπέζι μας πήρε συνολικά 10 φωτογραφίες δηλαδή 70 ευρώ και μας έκοψαν απόδειξη για 28!! Όταν ζητήσαμε λογαριασμό μας έδωσαν τρείς απόδείξεις που στις δύο είχαν κόψει 150 ευρώ έκαστος και με κόκκινο στυλό είχαν σημειώσει 190 ευρώ έκαστος το ίδιο είχαν κάνει και στην τρίτη είχαν κόψει απόδειξη για 75 ευρώ και είχαν γράψει με κόκκινο στυλό 110 και επίσης μας χρέωσαν επιπλέον και τα φυστίκια 40 ευρώ!!!!!! Είχαμε γίνει φουρνέλο!!! Θα αργήσω πολύ να πάω στα μπουζούκια!!!

12 σχόλια:

  • Τη 11:06 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Νicola Beerman είπε...

    Tι μπουζουκια και μαλακιες...να κανουμε κανενα παρτακι αλά sixties για να περασουμε καλα και φθηνα.Προσωπικα τις εχω κοψει προ πολου τις μπουζουκερι .Πηγαινω σε καμια μουσικη σκηνη για να ακουσω επιλεγμενους αοιδους και να αποφυγω τις αηδιες της 'πιστας'.

     
  • Τη 11:25 π.μ. , Ο χρήστης Blogger garfield είπε...

    Τελικά καλά κάναμε και κόψαμε τις μεγάλες πίστες και ειδικά αυτές τις μέρες...άκου εκεί 150€ έκαστος...Στην σκάλα του Μιλάνου η καλύτερη θέση είναι φθηνότερη...
    Ήμαρτον με τον κάθε απατεώνα...
    Άκου εκεί ο Σοκολάτας έγινε και τραγουδιστής?.....
    Ήμαρτον...

     
  • Τη 11:52 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Μας υποχρέωσες...
    Μας υποχρέωσες...
    Μα δεν μας είπς τελικά...
    Πόσο μας χρέωσες....

     
  • Τη 12:08 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger javapapo είπε...

    Έτσι έτσι να λέμε και τίποτα για τους ναούς του μικρουαστού -τα επώνυμα μπουζούκια - και τα φαντάσματα της άσπρης σκόνης (είπατε τίποτα;) Που χοροπηδάνε σε σκηνές.

    Καλημέρα...

     
  • Τη 1:29 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger nanakos είπε...

    Σας υπερχρεώσανε μάλλον γιατί φύγατε πριν ακούσετε τα ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ!! Βέβαια, καλύτερα μερικά ευρώ παραπάνω παρά να σας έτρεχε το ΕΚΑΒ μέσα στη μαύρη νύχτα! Τη μεγάλη Καλημέρα μου!

     
  • Τη 2:28 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Σύνολο: 530 ευρώ δηλαδή και ήμασταν 8 άτομα, δηλαδή 67 ευρώ το άτομο δηλαδή δώσαμε (εγώ και το μωρό μου) 140 + 35 (φωτό)+ 10 (παρκινγκ)= 185 ευρώ!!! Να 'μαστε καλά να τα τρώμε τα ρημάδια τα λεφτά!!!!
    @ Nanako εσένα τρέχανε με ασθενοφόρο;
    Πάω αμέσως στο blog σου να δω τι έπαθες!!!!
    @Α χ βρε Darth μέχρι εδώ ακούστηκε η υπέροχη φωνή σου!!!
    @ Nicola δεν έχεις και άδικο
    @ vkar και όμως ο Σαρμπέλ έκανε πολύ ωραίο κέφι!!!
    @ pari apostolopoule καλημέρα!!!

     
  • Τη 3:59 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    δεν επαιρνες εκεινες τις μποττες απο το the mall.(2 zeyari)

     
  • Τη 4:30 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasvoe είπε...

    νά μαστε καλά να τα ξοδεύουμε ΝΑΙ χρύσα

    αλλά να μας τα τρώνε ασύστολα ΟΧΙ

     
  • Τη 11:17 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger . είπε...

    τι λε ρε παιδιά.. 65 για να ακούσω 3 παπάρες και έναν που την έχει ψωνίσε μάλλον και επιδεικνύεται (αυτές οι κορώνες πολύ μου τη σπάνε στο ασχετο).

    καλά κάνω και δεν πάω. κατα τ άλλα παίρνουμε και δάνεια από τράπεζες και τοστιέρα με δόσεις. καλά μας κάνουν. τέτοια ακούω και τσατίζομαι.

     
  • Τη 11:47 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Νicola Beerman είπε...

    αγαπητοι μου φιλοι αυριο ενεργοποιω το καραοκε στο σπιτι και αρχιζω τις συνεστιασεις ...φανταστειτε 5 ζευγαρια απο ενα μπουκαλι το καθε ζευγαρι=15ευρω το ζευγαρι .Αντε 25 ευρω αμα ειναι μερακληδες και γουσταρουν σπεσιαλ.

     
  • Τη 2:08 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger nanakos είπε...

    Όχι πουλάκι μου δεν αρρώστησα εγώ! Εσείς θα παθαίνατε λιγοθυμιές και θα σας έπεφτε στα Τάρταρα η πίεση από το πολύ το "Ντάρι νταρι νταρι νταρι" :-) Φύγατε και γλυτώσατε!

     
  • Τη 12:46 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    hi ! sou arese i iera odos e?? xairome!!!!!!!! einai 8ea i natasa! exeis fwtos tis? steile tes k kane me add sto msn xristina_kwnstantinou@hotmail.com

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα