GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2005

Μια βροχή στην Ελλάδα του 2005!!

Χτες λοιπόν είχα βγεί με τα κοριτσάκια και είχαμε πάει στο Μικρολίμανο στην "6". Είχαμε καθίσει στο πάνω όροφο για να βλέπουμε την ωραία θέα του Μικρολίμανου. Ξαφνικά άρχισε μια βροχή που από το πρωί μεταφερόταν από περιοχή σε περιοχή στην Αττική.Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά του Πειραιά. Έριξε πολύ δυνατή βροχή και μπορώ να πω πως και οι αστραπές ήταν αρκετά τρομακτικές. Τέλος έριξε και το χαλαζάκι του και μετά από 1:30 ώρα βροχή σταμάτησε.
Καταλογισμός:
  • Πλημμυρισμένη η περιοχή στο Καραϊσκάκη
  • Πλημμυρισμένη η είσοδος στην Συγγρου από παραλιακή
  • Πλημμυρισμένη η παραλιακή.

Η ώρα ήταν γύρω στις 23:45 και τα αμάξια ήταν λίγα, αλλά παρόλα αυτά έπεσα σε μποτιλιάρισμα. Θεωρώ απαράδεκτο να πλημμυρίζει μία πόλη με βροχή 1:30 ώρα διάρκεια, να πλημμυρίζει μια περιοχή που απέχει από την θάλασσα μόλις 200 μέτρα.

Δηλαδή αν χτύπαγε εδώ μια Κατρίνα τι θα γινόταν? Θα μας είχε πάρει και θα μας είχε σηκώσει όλους. Μόνο τα αρχαία θα έμεναν, διότι εκείνη την εποχή οι εργολάβοι και οι μηχανικοί δεν ήταν κλέφτες.

Είχα ακούσει πρίν κάποιες μέρες στον Αυτιά ότι τα φρεάτια είναι βουλωμένα διότι το πάνω μέρος (αυτό που είναι επίπεδο με τον δρόμο ανήκει στο ΥΠΕΧΩΔΕ, από τον δρόμο μέχρι την μέση ανήκει στην ΕΥΔΑΠ και το υπόλοιπό ανήκει στην ΔΕΗ. Για να ξεβουλώσει λοιπόν ένα φρεάτιο θα πρέπει να συνενοηθούν ένα κάρο μαλάκες (τους οποίους τους πληρώνουμε αδρα) για το πότε και πως θα καθαριστεί. Δηλαδή με λίγα λόγια χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Πόρισμα:

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που τα ξύνουν και γελάνε εις βάρος των κοροϊδων (δηλαδή τους φορολογούμενους) θα πρέπει να κρεμαστούν στην πλατεία του Συντάγματος για παραδειγματισμό προς τους υπόλοιπους και όλοι οι εργολάβοι που δεν έχουν κάνει σωστά τα κρατικά έργα θα πρέπει να τους παίρνουν όλοι την περιουσία. (μπορεί να είμαι λίγο υπερβολική, αλλά αν μου είχε πλημμυρίσει το σπίτι και έβγαινε ένας τέτοιος νόμος μπορεί και να τον ψήφιζα)

4 σχόλια:

  • Τη 10:10 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Μαρκησία του Ο. είπε...

    Η Αλεξάνδρας πάλι γίνεται ο Εύηνος σε καλή εποχή για rafting. Έπρεπε να βουτήξω σχεδόν για να περάσω το φανάρι της Πανόρμου. Και είναι έτσι εδώ και πολλά χρόνια (από τότε που πήγαινα σχολείο).

     
  • Τη 11:17 π.μ. , Ο χρήστης Blogger vasvoe είπε...

    Μα δε τα φτιάξανε για τους Ολυμπιακούς αυτά; Αχ, και νά'χε ρίξει μια καλοκαιρινή μπόρα ρεζίλι θα είχαμε γίνει (αλλά θα το φχαριστιόμουνα)!

    Και στη Γλυφάδα πάντα λίμνη γινότανε οι δρόμοι όταν έριχνε...κι έχει και κάτι καλά πεζοδρόμια...

     
  • Τη 3:51 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Γι' αυτό το λένε "τέρας" της γραφειοκρατίας. Αλλοιώς θα το λέγανε "γαρφειοκρατική επικοινωνία" :p

     
  • Τη 1:24 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

    Πάντως πηγαίνεις σε καλά μέρη για καφέ.

    Κατά τα άλλα μην ανυσηχείς, δεν μας πιάνει ψόφος εμας εδώ όχι από τυφώνα αλλά ούτε και από πυρινική καταστροφή.
    4-5.000 χρόνια (πρόχειρος υπολογισμός)επιζούμε. Σαν τις κατσαρίδες.

    Και στο κάτω-κάτω αν τα βρούμε δύσκολα φωνάζουμε τα κανάλια και τους super-ήρωες τους, μας λύνουν το πρόβλημα και τέλος.

    :)

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα