GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2007

Καλή βδομάδα!!!

Have a nice week!!! Good Morning!!!
Πέρασα όλο το Σ/Κ κοιμώντας, διαβάζοντας περιοδικά και βλέποντας ταινίες στο DVD. Ήταν ένα πολύ ξεκούραστο Σ/Κ! Τελικά στο πάρτυ 3/2 δεν θα πάω διότι είμαι καλεσμένη σε άλλο πάρτυ το οποίο όμως δεν είναι μασκέ!!! Παιδιά η ιδέα τηε Γερμανίδας με τα κοτσιδάκια πολύ μου αρεσε!!!! Πολύ καλό!!! Θά έχω και μια καλή δικαιολογία να το ρίξω στις μπύρες και στα λουκάνικα!!!
Η κατάσταση στην παιδεία όσο πάει και χειροτερεύει!!! Όσο ήμουν φοιτήτρια το μόνο που είχαμε ήταν καταλήψεις και απεργίες απο τους καθηγητές... Είχα δώσει μόνο μία φορά Ιούνη εξεταστική και γενικά είχα χάσει τουλάχιστον 3 εξεταστικές!! Παιδιά πολύ φοβάμαι ότι το σύστημα το βολεύει να γίνονται τέτοια πράγματα για να δικαιολογήσουν τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια... Αλλά και απο την άλλη δεν βρίσκω άλλο τρόπο αντίδρασης...

Ξαναβγήκε το περιοδικό απο την εφημερίδα "Το άρθρο" για τα blog. Φυσικά και δεν το πήρα αν και ο Gelial του έκανε τρελή διαφήμιση κλείνοντας το blog του...

10 σχόλια:

  • Τη 9:47 π.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    καλημερα.Εμεις ξεκινησαμε με πλανο την Κυριακη να βρεθουμε 2-3 blogger,και μαζευτηκαμε καμια 20 αρια.

     
  • Τη 9:55 π.μ. , Ο χρήστης Blogger An-Lu είπε...

    Καλημερούδια Χρύσα!
    Καλή μας εβδομάδα!

     
  • Τη 12:57 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger jul είπε...

    Και είχε το θράσος να ζητήσει λέει συγνώμη γιατί στάθηκε αιτία να κλείσει το μπλόγκ του ο Γκελιάλης!!! ΦΤΟΥ και ξανά ΦΤΟΥ!

    Φαντασου ζουρι να λεγαμε, γύρω στα 5 άτομα...θα καταλήγαμε να κανουμε κατάληψη στο μαγαζί!

     
  • Τη 12:58 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Stelios F. είπε...

    Καλημέρα και καλή σου εβδομάδα και σένα, Χρύσα. :) Λοιπόν, θα σου πω την αμαρτία μου. Όταν η κοινωνία αδιαφορεί ανέκαθεν για σένα, ή μάλλον, για να είμαι πιο δίκαιος, όταν ένα μέρος της κοινωνίας(στην περίπτωσή μου, το πανεπιστήμιο), τότα αργά ή γρήγορα αρχίζεις να αδιαφορες και συ γι'αυτήν. Οπότε για το όλο θέμα των καταλήψεων έχω υιοθετήσει καθαρά δικά μου κριτήρια για το αν είμαι υπέρ ή κατά. Προσωπικά θέλω να γίνει κατάληψη για 1-2 εβδομάδες, ίσα ίσα για να γίνει μια παράταση, όχι όμως και να χαθεί η εξεταστική, για να έχω περισσότερο χρόνο να διαβάσω, αλλά και να χαλαρώσω και λίγο. Τώρα αν μπω στο όλο ντριπάκι να εξετάσω τους "επίσημους" λόγους πίσω από καταλήψεις/απεργίες, άντε γεια, καθώς όλοι ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο τομέας της παιδείας. Οπότε ναι, εντελώς εγωιστικά και γω, θέλω να κλείσει, τουλάχιστον προς το παρόν!

     
  • Τη 1:10 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger ellinida είπε...

    Εγώ πάλι βρήκα πως πολλή φασαρία για το τίποτα έγινε (ως συνήθως)με το άρθρο . Λυπήθηκα για τον gelial .
    Καλημέρα χρυσό κορίτσι . Καλή εβδομάδα να έχεις .
    φιλιά

     
  • Τη 1:52 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Να πω και γω μια καλημέρα?

    Καλημέρα!

     
  • Τη 2:03 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    irtha k gw loipon stin parea sas...xrusa epeidi maresei to blog sou tha se kataxwrusw sta link mou...an to ekanes su tha itan apla teleio...

     
  • Τη 2:08 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Κοίτα άμα είναι για μπύρες και λουκάνικα φώναξε :)

    Η αλήθεια είναι ότι οι έχοντες παρακολουθήσει από πολύ κοντά το θέμα γνωρίζουν πως ο διάλογος ξεκίνησε για τα μάτια του κόσμου (εκτός όσων πιστεύουν πως ο διάλογος είναι μια σειρά μαριέτιων ανακοινώσεων) και πως από εκεί και πέρα καθημερινά το μόνο που γινόταν ήταν να δυσφημίζονται και οι καθηγητές αλλά και τα ελληνικά πανεπιστήμια, με ανακρίβειες και εσφαλμένες "δήθεν" εκτιμήσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την επιστήμη αλλά μόνο με την αγορά (κατά μέρος μόνο αληθινές).

    Οι καταλήψεις βέβαια είναι αλήθεια ότι επιβαρύνουν πολύ τους φοιτητές. Παρόλ' αυτά όντως δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν τρόπο να αντιταχθείς σε όσους αλήτες θέλουν να καταστρέψουν τα τελευτάια ψεγάδια ανθρωπιάς στην κοινωνία και να τα μετατρέψουν όλα σε σχέση ανταλλαγής.

    και μια σημείωση, όταν η κοινωνία ή το πανεπιστήμιο ή το οτιδήποτε αδιαφορεί για σένα, μάλλον εσύ λήδη αδιαφόρησες και δεν το ήξερες.

    Γιατί κοινωνία, ακαδημαϊκή κοινότητα κοκ είμαστε εμείς οι ίδιοι.

    Άρα αν κάτι δεν μας αρέσει, φταίμε γι αυτό...

    Εκτός βέβαια από όσους είναι εαυτούληδες εγωιστάκηδες οπότε γι αυτούς φταίνε πάντα οι άλλοι :)

     
  • Τη 2:48 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Gypas είπε...

    Akoma metras tis Paraskeves re thirio! Poso kairo ehw na mpw...! Hairetismata ston tromero Darthiir, pes tin Scorpina o hwrismos mas mou ehei stoihisei poli! Filia

     
  • Τη 7:49 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger YO!Reeka's είπε...

    τους έκανα διαφήμσιη, ε;
    χμ, παρενέργεια, τι να κάνουμε

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα