GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Τρίτη, Μαΐου 02, 2006

Καλημέρα-Καλή βδομάδα-Καλό μήνα!!!

Γειά σας παιδάκια!!! Τι κάνετε; Πως περάσατεο Σ/Κ; Εγώ σε γενικές γραμμές δεν έκανα και πολλά πράγματα... Κυρίως κοιμόμουν και ήμουν στο σπίτι με τον Ανδρέα (όχι δηλαδή ότι περασα και άσχημα).
Το σπίτι του Ανδρέα συνοπεύει με το σπίτι του κολλητου του. Ο κολλητός του ζει εκεί με την κοπέλα του. Έχουν και αυτοί ένα σκύλο (την Σούζυ) και δύο γάτες (την φτερούλα και την Σωσώ). Εξώ έχουν άλλα τρία γατιά, τα οποία τα δύο τα θηλυκά είναι στειρωμένα και ένας γατούλης (ο αδελφός της Σωσώ και γιός της φτερούλας ο Ψωρής). Εμείς απο την άλλη μερία έχουμε άλλους δύο γάτους τον Κανέλλο και τον αδελφό του (δεν του έχουμε βγάλει όνομα διότι έρχεται πολύ σπάνια). Μάλιστα επειδή οι δύο γάτοι μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό έχουμε βάλει ένα λουράκι στον Κανέλο για να τον καταλαβαίνουμε. Οπότε μπορείτε να καταλάβαιτε τι γίνεται όταν ανοίγω την μπαλκονόπορτα να βγάλω στον κήπο την Μίκα! Πλήθος γατιών έρχονται τρέχοντας και η Μίκα εκνευρίζεται απίστευτα αλλά παρόλα αυτά την έχουμε πείσει α τα αγνοεί διότι αυτή είναι η αφέντρα του σπιτιού!
Σήμερα λοιπόν άνοιξα την πόρτα και ήρθε και ο Ψωρής! Τον Ψωρη τον φωνάζουμε έτσι διότι έπαθε ένα πρόβλημα με μύκητες και του πέφτει το τρίχωμα. Τώρα είναι σε θεραπεία... αλλά δεν του έφτανε η ψωρίαση έπεσε και μέσα στον ασβέστη!!! Ο Ψωρής είναι ένα κατάμαυρο γατί και τώρα είναι ο μισός μαύρος και ο μισος άσπρος!!! Τον έπιασα να του πλύνω τον ασβέστη, αλλά είχε πετρώσει!!! Τι να πω... Αυτό το γατάκι είναι πολύ ταλαιπωρημένο!!!!
Έχετε καμια ιδέα πως φεύγει ο ασβέστης;;;

7 σχόλια:

  • Τη 10:35 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Βρε πουλάκι μου, απο GoldieC δεν το κάνεις Γατο-blog το blog σου;

    Πιό πιασάρικο και θα ταιριάζει περισσότερο στα θέματα... :ppp

     
  • Τη 10:42 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Darth έχεις απόλυτο δίκιο... Όσο έγραφα το post αυτό σκεφτόμουν... Πως όλο για γάτες μιλάω...

     
  • Τη 11:06 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Καλημέρα κοριτσάκι!!! Καλό μήνα!
    Έχω τη λύση για τον ασβέστη. Έτσι μάζεψα κι εγώ τη Beauty στο σπίτι. Είχε πετρώσει ολόκληρη. Πρέπει να του το βγάλεις αργά αργά με ένα πανάκι το οποίο θα το βουτάς σε ζεστό νερό. Το θέμα είναι πως αυτή η δουλειά πρέπει να γίνει σύντομα, γιατί ο ασβέστης του καίει το δερματάκι και υποφέρει πολύ. Αν ο Ανδρέας είναι ακόμα σπίτι, πάρτον να το κάνει αυτός γιατί μέχρι το απόγευμα θα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το γατουλίνι και μπορεί να πάθει και καμιά ζημιά!

     
  • Τη 12:37 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger An-Lu είπε...

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

     
  • Τη 12:37 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger An-Lu είπε...

    Μήπως τελικά ο ασβέστης του κάνει καλό στην ψωρίαση????? Λέω μήπως????

     
  • Τη 3:26 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasvoe είπε...

    αχ το καημένο!! ιδέα δεν έχω πώς βγαίνει ο ασβέστης! αν βγαίνει με ζεστό νερό βουρ στο ντους... σιχαίνονται το νερό αλλά τί να κάνεις! μετά θα σε ευχαριστεί. αν έχει πετρώσει και δεν φεύγει μήπως η λύση είναι το κούρεμα; Ο ασβέστης καίει κιόλας :((

     
  • Τη 11:27 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Neilys είπε...

    mporei na tou pigainei to leuko xexe! Ton kakomoiri.. em ston ktiniatro to piges?

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα