GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2006

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 38)

Καλημέραααα!!!! Είμαι "κομμάτια"!!! Ξενύστησα για δεύτερη φορά σερί και αρχίζω να κουράζομαι!!! Χτες είχε γενέθλια μια φίλη μου και είχε τραπέζι στο Romeo!! Είμασταν μόνο γυναίκες και όσο νά 'ναι περάσαμε πολύ ωραία!!! Γύρισα στις 5:00 το πρωί και ξύπνησα (με το ζόρι) στις 8:00 για να έρθω στην δουλειά! Μπορώ να πω πως λίγο ακόμα και θα κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολογιο!! Δεν έχει και καμιά μέρα με ήλιο να ξυπνήσω λιγάκι!!!
Ελπίζω zouri να μην βρέχει το Σ/Κ να απλώσουμε και καμιά μπουγάδα!!!
Την ημέρα που γνώρισα τον Ανδρέα ήταν Παρασκευή και το προηγούμενο βράδυ είχα πάει Τερζή-Πάριο με γυναικοπαρέα πάλι (είμασταν μια παρέα με μάνες και κόρες)!!! Εκεινη την ημέρα στην δουλειά είχαμε πάθει εγώ και η Μαρία μεγάλο πρόβλημα και μέχρι τις 21:00 το βράδυ προσπαθούσαμε να "διορθώσουμε" ένα bug στο Office. Αν δεν το λύναμε θα έπρεπε να αλλάξουμε όλη την φιλοσοφία του προγράμματος. Είχαμε και ένα meeting με τον διευθυντή του τμήματος για να δώσουμε αναφόρα όπου και μας γνώρισε τον νέο μας manager... τον Ανδρέα!!! Του Ανδρέα εκείνη την μέρα του είχα κάνει χάλια εντύπωση διότι ήμουν ξενυχτησμένη με μαύρους κύκλους στα μάτια και γενικά επειδή δεν είχα και πολύ όρεξη δεν ήμουν και ιδιαίτερα ευχάριστη... Είχα "σπαστεί" πολύ διότι δεν ήθελα να αλλάξουμε manager... προτιμούσα τον παλιο!! Που να ήξερα τι θα γινόταν μετά!!!!

7 σχόλια:

  • Τη 11:08 π.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    α,δεν ανησυζω,γιατι εβαλα απο προχθες πλυντηριο,μολις εμαθα οτι θα βρεχει.Ευκαιρια να περασουμε καλα με τους ξενους φιλους μας,που εχουν Πασχα.

     
  • Τη 11:21 π.μ. , Ο χρήστης Blogger ellinida είπε...

    Καλημέρα !
    Τυπικός ζυγός βρε παιδί μου ! Χεχε ! Ρίξε και κανένα πούλουδο για μας στο Ρομέο .

     
  • Τη 1:35 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasvoe είπε...

    τί ωραία!! ακόμα δουλεύετε στην ίδια δουλειά;;

     
  • Τη 1:46 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Δυστυχώς η ευτυχώς δεν δουλεύουμε πλέον στην ίδια εταιριά... Έχουμε αλλάξει και οι δύο δουλειά εδώ και ένα χρόνο! Πάντως υπήρχαν μέρες που ήταν ωραία, αλλά υπήρχαν και μέρες που πλακωνόμασταν στην δουλειά (για επαγγελματικούς λόγους) με αποτέλεσμα να είμαστε εκνευρισμένοι ο ένας με τον άλλον!!!

     
  • Τη 2:11 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Ξύπνια είσαι ακόμα...
    Μπράβο-μπράβο...

     
  • Τη 5:54 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Psipsinel είπε...

    ax ti orea :)
    mou aresoun autes i istories gnorimias....pou otan kitazis piso vlepis pos ekini ti stigmi pou gnoristikate oute kan sou pernouse sto mialo oti ligo kero meta tha isaste mazi agapimeni me ta pedakia sas (lazaro ke mika) :)
    kalo savatokiriako

     
  • Τη 7:58 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Stelios F. είπε...

    Edelos hollywoodiani paragogi i istoria sas vre pedi mou!!! Oson afora gia ta pedakia sas, pou leei kai o psipsinel, tin mika kai ton lazaro, se pion miazoun poio poly? Se sena i ston Andrea? :P

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα