GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2006

Παρασκευή-Παρασκευή!!!(Νο 26)

Και ναι!!!! ήρθε μαι ακόμα Παρασκευή!!! Άλλη μια βδομάδα έφτασε στο τέλος της... Πλησιάσαμε μια βδομάδα ακόμα στο καλοκαίρι!!!! Γιούπι!!!!!!!!!!! Το ξέρω ότι βιάζομαι αλλά τι να κάνω...
Την Δευτέρα ξεκινάνε και οι εκπτώσεις!!! Πάντως ο Έλληνας λεφτά δεν έχει και όταν θα πάω να ψωνίσω εγώ δεν θα υπάρχει τίποτα στα ράφια των καταστημάτων!!!

Για κάντε αυτό το κόλπο:

Ανοίξτε ένα έγγραφο Word και γράψτε :

= rand (200,99)

....πατήστε το Enter και περιμένετε 2 - 3 δευτερόλεπτα...



Ο λόγος που γίνεται είναι αυτός:
Λοιπόν η φράση αυτή είναι από τους γνωστότερους πανγραμματισμούς της Αγγλικής γλώσσας. Περιέχει όλα τα γραμματα της Αγγλικής αλφαβήτου τουλάχιστον μία φορά.
Κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις (αυτή είναι η γνωστότερη). Ο θρύλος λέει πως όταν συνδέθηκε το τηλέφωνο μεταξύ Λευκού Οίκου και Κρεμλίνου αυτή ήταν η πρώτη φράση που ανταλλάχθηκε (για έλεγχο της γραμμής).


Το Microsoft word προσφέρει τη δυνατότητα να εισάγουμε κείμενο στη διαρρύθμιση του εγγράφου ώστε να έχουμε μια πρώτη άποψη για την εμφάνισή του. Αλλάζοντας τους αριθμούς εντός της παρενθέσεως μπορούμε να αλλάξουμε τον αριθμό των επαναλήψεων και τον τρόπο εμφάνισης.

4 σχόλια:

  • Τη 10:31 π.μ. , Ο χρήστης Blogger nanakos είπε...

    Kalimera Xrysaki!! Hsoun yperoxi xtes...Perasa ki apo edw na sou pw ksana sygxaritiria giati xtes sto event den prolavame :D

     
  • Τη 2:48 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasvoe είπε...

    Συγχαρητήρια Χρύσα!!!

    Λοιπόν αυτό που έγραψες δεν το πολυκατάλαβα... τί κάνει ακριβώς;

    τώρα αρχίζουν σε σας οι εκπτώσεις; εδώ αρχίζουν από αρχές γενάρη, μη σου πω σε μερικά μαγαζιά και από την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων. Κι εγώ θα πάω σήμερα για βόλτα!

     
  • Τη 3:17 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Αν δεν γίνουν μόνιμες οι εκπτώσεις δεν μας βλέπω καλά....

     
  • Τη 4:25 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Chrisa είπε...

    Είναι ένας τρόπος για να τεστάρεις το Word σου αν δουλεύει σωστά (δηλαδή να τυπώνει όλα τα γράμματα σωστά και σε διάφορες θέσεις).

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα