GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2005

I'm back!!!

Καλημέρα σε όλους!!! Άργησα να γράψω ένα post διότι την Παρασκευή ήταν αργία, το Σ-Κ δεν πλησιάζω υπολογιστή στα 100 μέτρα, την Δευτέρα έτρεχα με εφορία, service και άλλες ενδιαφέροντες ασχολίες και χτες είχα πολύ δουλειά!!!!
Σήμερα θα μπορούσα να σας γράψω πως πέρασα την 28η Οκτωβρίου, τι έκανα το Σ-Κ, οδηγίες για να μην εκνευρίζεσαι στην εφορία και άλλα διάφορα, όμως όλα είναι ασήμαντα μπροστά στην απόφαση του Ε.Σ.Ρ. να κόψουν τον Best. Καλά που ζούμε?!?!?!?? σε ποια χρονιά ακριβώς?!?!?!?!? Τι μπορεί να είπε ένας δημοσιογράφος τόσο τρομερό που να φιμώνουν ολόκληρο σταθμο; Τι φασισμός είναι αυτός; Ρε πούστηδες θα ξανάρθουν εκλογές και θα πάρετε τον πούλο κωλοφασίστες!!! πάλι 20 χρόνια θα κάνετε να κυβερνήσετε!!!! Τα πολιτικά μου φρονήματα δεν είναι χρώματος πράσινου, κόκκινου, γαλάζιου ή τυρκουάζ... ψηφίζω με βάση συνειδήσεως και όχι με βάση οικογενειακών παραδόσεων ή ποιος είναι πιο ωραίος πρωθυπουργός ή "έλα μωρέ πολλά χρόνια 'κάτσαν στην εξουσία καιρός είναι να αλλάξουν". Ένα όμως είναι σίγουρο... πως ποτέ δεν θα ψηφίσω φασιστόμουτρα διότι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά!!!! Και αυτοί συνέχεια μας υπενθυμίζουν τι εστί δεξιά!!!
Χτες ένιωσα πως είχαμε χούντα!!!! Άκουσα αυτό για το Best και μετά πήγα να πάρω την μαμά μου και τον Κο Σωτήρη από το νοσοκομείο. Μένω πολύ κοντά στην αστυνομία οι οποίοι παρκάρουν τα περιπολικά παντού!!! πάνω στα πεζοδρόμια, στην μέση του δρόμου (και σοβαρολογώ στην μέση του δρόμου). Σημείωση: μένω σε μια περιοχή που υπάρχουν θέσεις πάρκιν και περισσεύουν!!!! Πηγαίνοντας λοιπόν στο νοσοκομείο πάνω στον δρόμο υπάρχει ένα περιπολικό μέσα στην μέση με έναν αστυνομικό στην θέση του οδηγού και να μιλάει στο κινητό και να αδιαφορεί που έχει φρακάρει τον δρόμο. Το περιπολικό ήταν κάθετε στον δρόμο!!! Εεεεε δεν άντεξα και του ανάβω τα φώτα... χαμπάρι αυτός! Του τα ξανανάβω... χαμπάρι λέμε!!!!! Ανοίγω το παράθυρο και τον ρωτώ: Κύριε ξέρετε ότι είσαστε μέσα στην μέση του δρόμου; Απάντηση: "Γυρίζει με το κεφάλι και ερευνά τον χώρο ειρωνικά και απαντά ... "όχι δεν είμαι!!!!" Εκεί δεν κρατήθηκα και πέθανα στα γέλια (νευρικό γέλιο) και ανέβηκα ένα πεζοδρόμιο και τον προσπέρασα!!!! Και πέστε μου εσείς τώρα ότι δεν έχουμε χούντα που επειδή είναι μπατσούλης νομίζει πως μπορεί να κλείσει τον δημόσιο δρόμο χωρίς λόγο (μα υπήρχε λόγος Goldie... έψηνε την γκόμενα στο κινητό να πάνε μπουζούκια!!!)

Πότε θα κάνει ξαστεριά;;;;;;

7 σχόλια:

  • Τη 10:20 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Προβλέπω θύελα....

     
  • Τη 10:37 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Tyxod είπε...

    Τώρα δηλαδή φταίω εγώ που κάθομαι και παίζω όλη μέρα Diablo: Hellfire και δεν με νοίαζει τίποτα από όλα αυτά και δεν ασχολούμαι και δεν τρελαίνομαι και δεν βαριέμαι και δεν...

     
  • Τη 12:16 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger ThinkaGeek είπε...

    Welcome to the (real) world of Paraphernalia also known as Greekland.

     
  • Τη 1:13 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger . είπε...

    γιάννη, δε σου είπε ακνένας να τρελαθείς, αλλά καμιά πορεία δε βλάπτει ;)

    χρύσα, συμφωνώ... ακριβώς αυτά σκεφτόμουν για τη δεξιά χθες. είχαμε και ένα παρομοιο μάθημα στη σχολή το βράδυ, από μια καθηγήτρια σωστώς φεμινίστρια(όχι ακραία δλδ), που έφαγε ξύλο σε πορείες υπέρ του σοσιαλισμού, αλλά μόνο 10 άτομα ακούγαμε τι έλεγε. οι υπόλοιποι μάλλον δεν ήξεραν αν είανι πιό τρέντυ να είσαι κομμουνιστής ή ακροδεξιός(άλλη καινούρια μόδα στους νεολαίους)

     
  • Τη 8:13 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    auto pou egine me ton best,maw girnaei sta xronia tis xountas.Kia kanenas den asxoli8ike sobara.Asxolountai me tin gkomena toy mela kai ton Mpantoubalo.O Syn,den akoysa na kanei kamia eperotisi stin bouli.Tous psifizoume gia tis kareklew kai mono.Ase tora 8a steilo ena e-mail ston Alabano.Den akouga ton Psariano,alla ixera para pollous pou ton akougane.ayrio 8a einai kapoios pou 8a akouo.Den katalaba tin teleytai sou paragrafo,sxetika me to Goldie.

     
  • Τη 12:57 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Νicola Beerman είπε...

    ...ετσι μου'ρχεται να παρω αδεια ανευ αποδοχων πεντε εξι μηνες και να κανω μονος μου πορειες στο κεντρο.Δεν μπορουσα να φανταστω χειροτερη κυβερνηση στην παρουσα φαση.Αναρωτιεμαι τι σκεφτονται αυτοι που τους ψηφισαν.

     
  • Τη 12:54 π.μ. , Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

    χαχαχαχα! Φοβερη, φοβερη!

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα