GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2008

Παρασκευη-Παρασκευη!!!!! (Νο139)

Σαντορίνη-Οία




Άλλη μια εργάσιμη Παρασκευή ήρθε!!! Μετά απο 21 μέρες διακοπες!!!
Άντε να δούμε πως θα την βγάλουμε και φέτος!!!

Λίγα λόγια για τις διακοπες μου...
Φέτος έκανα tour στις Κυκλάδες... Πήγα εκτός απο Νάξο... Μύκονο και Σαντορίνη (σαν ερωτευμένοι πιγκουϊνοι!!!!)

Η Μύκονος φέτος ήταν ένα χάλι μαύρο!!!! Ειλικρινά δεν είχα ξαναδεί τόσο άσχημο το νησί!!! Αλλα η Σαντορίνη... ένα ποιήμα!! Τέλεια!!!!
Πάντως και στα δύο νησιά βλέπεις εστιατόρια φανταστικά με προσωπικό ενημερωμένο και εκπαιδευμένο (αρκεί βέβαια να πας στα σωστά μέρη)
Το καλύτερο πάντως εστιατόριο που ίσως είχα φάει ποτέ μου είναι ο Κουκούμβαλος στην Σαντορίνη (Φηρά) (βέβαια για 8 χρόνια συνεχόμενα βραβεύεται με τον χρυσό σκούφο Κυκλαδίτικου νησιού). Όχι απλά το φαγητό ήταν πεντανόστιμό με άποψη... αλλα και το προσωπικό του ήταν τέλειο!!!(όλες γυναίκες πανέμορφες και super ευγενικές).

Πάντως τις καλύτερες θάλασσες τις βρίσκεις στην Νάξο!!! Πάει και τελείωσε!!!

Φιλια πολλά!!!

Ετικέτες

3 σχόλια:

  • Τη 10:41 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Πώωωωπωωωω καιρό είχα να καταλάβω ότι είναι παρασκευή...

     
  • Τη 11:29 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Άγγελος είπε...

    Ίσως σου ταιριάζει εκείνο το τραγούδι των White Stripes, I don't know what to do with my self. Πάντως όσον αφορά αυτό με το "μετά" των διακοπών όντως είναι ένα ζήτημα το οποίο βαραίνει ως αίσθηση με τα χρόνια, δηλαδή, σε μικρότερες ηλικίες δεν φαίνεται καν, δεν υπάρχει. Προφανώς οφείλεται στην έλλειψη της συνεχούς ροής ημερών στο χαλαρό στυλ, διότι σ/κ και τριήμερα υπάρχουν γενικώς κατά την διάρκεια του έτους (και μένα μου αρέσουν πολύ οι εξοχές τον χειμώνα) όμως συμφωνώ ότι αυτό το 10-15-20 μέρες χύμα, λείπει πολύ. Θα το πάψω όμως κάποια στιγμή το υπαλληλίκι και έτσι δεν θα έχω ανάγκη από διακοπές και άδειες αφού θα κάνω όταν θέλω, όσο θέλω. Όταν το ξεκινήσω αυτό και απαλλαγώ από όλη αυτή την κατάσταση και αρχίσουν οι μέρες ελευθερίας μου, να σε ειδοποιήσω για πληροφορίες ή όχι; Διότι εξετάζω και το ενδεχόμενο ότι ίσως (ίσως λέω) να σου αρέσει η ζωή που κάνεις και αυτό το "παράπονο", το "νιαούρισμα" να εντάσσεται στα πλαίσια μίας φυσιολογικής ροής. Αν ήταν όλα ευθεία και αμετάβλητα, θα έπαυαν να υπάρχουν. Ε;

     
  • Τη 4:14 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Psipsinel είπε...

    welcome back

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα