GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2006

Λάρ(ι)σα-Λάρ(ι)σα!!!!!

Υπέροχη πόλυ, με φοβερή ένέργεια!!! Πολύ ωραίο κόσμο! Πλούσιοι άνθρωποι και έξω καρδιά!!!
Είδα την πιο φωταγωγημένη πόλη που είδα ποτέ στην ζωή μου!!! Η πλατεία η κεντρική είχε τόσα πολλά φωτάκια που το σύνταγμα είναι μπροστά του σαν την πλατεία του χωριού!!!!
Φάγαμε στον Κύαθο ένα φοβερό εστιατόριο με ντόπια προϊόντα και με την μοντέρνα πινελιά ενός εκλεκτού εστιατορίου. Πολύ νόστιμα!!!!!
Πήγαμε στο Rooms στο πιο ωραίο bar-club της πόλης!!! Φοβερός χώρος, υπέροχο design, καταπληκτική μουσική και φοβερό service!!!!

Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι γυναίκες της πόλης... Η Γιάννα Αγγελοπούλου μπροστά τους είναι φτωχή!!! Μιλάμε πολύ λούσο και χρυσό!!!!! Πολλά λεφτά ο Θεσσαλικός κάμπος!!!!

...και κάτι άσχετο με τον τίτλο. Για διαβάστε λίγο αυτό... Μου το έστειλε ο N.Ago και θεώρησα πως πρέπει να το γράψω και εγώ...

Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!

4 σχόλια:

  • Τη 11:07 π.μ. , Ο χρήστης Blogger nassos είπε...

    Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι γυναίκες της πόλης... Η Γιάννα Αγγελοπούλου μπροστά τους είναι φτωχή!!! Μιλάμε πολύ λούσο και χρυσό!!!!! Πολλά λεφτά ο Θεσσαλικός κάμπος!!!!
    ===================================
    Που νομίζεις πήγαιναν οι αγροτικές επιδοτήσεις της Ε.Ο.Κ και μετά Ε.Ε;

    Δοκίμασες κανά πουρο Domenico από τη Ποταμιά της Λάρισας; Ναι, παράγουν και πούρα με τεχνογνωσία από την Κούβα.

     
  • Τη 11:39 π.μ. , Ο χρήστης Blogger An-Lu είπε...

    Λάρσα-Λάρσα σ είδα και λαχτάρσα!

    Πάντα καλά να περνάτε! ;-)

     
  • Τη 12:29 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    βυσσινί θύελλα σούζα τ'αλογα Λάρισα Λάρισα λλλααλλλαααα ;) να περνάς καλυτερότερρραααα
    απαράδεκτο αυτό που έγινε στην Αλβανία

     
  • Τη 7:19 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Όντως λλλαχτάρσες !!! :ppp

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα