GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2006

Αυξάνεστε και πληθύνεστε!!!

Το post αυτό θα μπορούσε να έχει τίτλο "Αχ κακομοίρα Μίκα". Σε λίγο η Μίκα ή θα μας εγκαταλείψει και θα πάει να βρεί καινούργιο σπίτι ή θα αρχίσει να νιαουρίζει.... Ο λόγος που θα γίνει αυτό; Διαβάστε παρακάτω...
Το γατί ο Κανέλος τελικά πήγε στο γιατρό και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα. Το απόγευμα θα πάμε να τον παραλάβουμε. Επειδή θα ακολουθεί αγωγή συστηματική και επειδή ακόμα ο οργανισμός του είναι αδύναμος θα πρέπει να τον έχουμε μέσα στο σπίτι. Οπότε σήμερα ένα ζωάκι μας θα πετάξει απο την χαρά του και το άλλο θα πέσει σε βαριά κατάθλιψη!!!
Φοβόμασταν για τον κακομοίρη τον Κανέλο τα χειρότερα (λευχεμία των γατιών, AIDS των γατιών) αλλά τελικά δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό. Ακριβώς ο γιατρός δεν μας έχει πει (θα μας πει σήμερα) αλλά ευελπιστούμε πως θα γίνει καλά!!

Υ.Γ.Αν όλα πάνε καλά και βρώ λίγο χρόνο να κατεβάσω τις φωτό απο την φωτογραφική μηχανή θα σας δείξω και τις διακοπές μου και τον Κανέλο!

4 σχόλια:

  • Τη 2:53 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasvoe είπε...

    μην ανυσηχείς και η γάτα μου είχε κατεβάσει τα μούτρα όταν ήρθαν τα μικρά αλλά μέσα σε δυο μήνες έγιναν φιλαράκια

     
  • Τη 8:19 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Psipsinel είπε...

    perastika ston kanelo

     
  • Τη 8:30 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    Εγω εκτος κλιματος.Αφου εχει Aids,καλα ποσους ερωτικους συντροφους ειχε?Εσυ δεν ειπες κατι για την προφυλαξη?αρα εχεις ευθυνες.:)

     
  • Τη 10:21 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Marina είπε...

    Ευτυχώς που δεν έχει λευχαιμία-Aids γιατί δεν θα γλύτωνε την ευθανασία. Χθές πήγα έναν γάτο που ήρθε απο το πουθενά στον κτηνίατρο και ήταν βαριά άρρωστος, του θανατά με ανοιχτά έλκη κάτω απο τη γούνα του..Τον κοίμησε..

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα