GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2006

Λίμνη Καϊάφα!!

Η λίμνη Καϊάφα είναι ένα υπέροχο μέρος με πολύ πράσινο και πολλά χιλιόμετρα παραλία. Είναι ιδανικό μέρος για ελεύθερο κάμπίνγκ (φανταστείτε σκέφτομαι να πάω και εγώ!). Τα νερά είναι ρηχά και ζεστά με τεράστιες εκτάσεις άμμου (Το πιο δύσκολο εκεί είναι να βρεις πετρούλες για να βάλεις στην πετσέτα). Επίσης αυτή η παραλία δεν ήταν καθόλου "οργανωμένη" και πολύ χάρηκα γι'αυτό!
Το μόνο κακό ήταν οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις... Ήταν ανύπαρκες στην κυριολεξία!!! Είχε μόνο ένα ξενοδοχείο και όλες οι άλλες οι "πανσιόν" ήταν δημιούργημα κουτοπόνηρων Πελοπονήσσιων που ότι είχε γύρω-γύρω τοίχο το ονομάζαν δωμάτιο! Όλοι ο καλεσμένοι του γάμου είχαν πρόβλημα με την διαμονή!!!! Το θέμα είναι πως οι κάτοικοι των περιοχών θέλουν τους τουρίστες αλλά τους θέλουν και με το λιγοτερο δυνατών κόστος!!
Στην επιστροφή είχε απίστευτη κίνηση!!! Κάναμε 2,5 ώρες μέχρι την Κόρινθο και 2,5 ώρες μέχρι την Αθήνα!!!!! Το έργο της κακιάς σκάλας τελικά δεν βοήθησε και πολύ και επίσης είχα την αίσθηση πως όλοι γυρίσαν πίσω!!! Παιδιά μιλάμε πολύ κόσμο!!!!


Πάντως περάσαμε καλά και χορέψαμε πολύ (βέβαια δεν εξάντλησα όλες τις φιγούρες μου, αλλά δεν πειράζει!!!)

12 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα