GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2006

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 51)

Απαισιόδοξο post
Παρασκευή λοιπόν σήμερα και μπορώ να πω πως οι βδομάδες περνάνε σαν νεράκι... Μόνο που αυτό σημαίνει πως και οι εβδομάδες των διακοπών θα περάσουν τόσο γρήγορα!! Δεν πειράζει τι να κάνουμε...
Έχουν συμβεί τόσο τραγικά πράγματα στον κόσμο και εδώ στην Ελλάδα που δεν ξέρω τι να γράψω... Δεν θέλω να γράψω τίποτα! Το μόνο που θέλω να πω είναι να σταματήσει ο πόλεμος... Ειλικρινά πίστευα (όταν ήμουν 12 χρονών) πως ο σύγχρονος άνθρωπος είναι αρκετά έξυπνος για να μην προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες και πως υπερτερούσαμε απο τους προγόνους μας και γι'αυτό το πράγμα... Τελικά είχα απόλυτο άδικο... ο σύγχρονος άνθρωπος είναι ένας μαλάκας και μισός!


Υ.Γ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω πάντα την σκέψη πως "Κακομελέτα και έρχεται" πολύ φοβάμαι την μέρα που ο Άρης θα ξαναχτυπήσει την πόρτα της Ελλάδας....

Αισιόδοξο post
To καλοκαιράκι... στην ακρογυαλιαααα!!!!! Αχ τι ωραία που θα πάμε διακοπες!!! Άντε να έρθει και μέρα (Σάββατο 16:30) που θα αναχωρώ και θα σας κουνάω το μαντήλι!!! Με το που πατήσω το ποδαράκι μου στην Νάξο θα πάω για καφεδάκι στο Ακταίον και μετά Σουζάνα για καταπληκτική μακαρονάδα και αχνιστά μύδια, αργά το βράδυ θα πήγαινα Κατερίνα (Νότος cafe) και θα έπινα το καλύτερο Mohito και το καλύτερο Bloody Mary της Ελλάδας!! Την επομένη θα ξυπνάγαμε και θα πηγαίναμε στην Πλάκα (φυσικά θα πέρναμε μαζί και το Μικάκι) και θα κολυμπούσαμε και θα παίζαμε όλοι μαζί παρέα!!!

Υ.Γ. Καλομελέτα και έρχονται οι διακοπες!!!!

7 σχόλια:

  • Τη 10:01 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

    Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν υπερτερεί έναντι των προγόνων του. Πιό φιλοσοφημένος ίσως είναι, αλλά είναι πιό πολύ "βολεμένος".

    Παρότι κανείς μας δεν μπορεί να θεωρήσει ότι σήμερα τα πράγματα είανι χειρότερα απ' ότι στην αρχαιότητα, σήμερα ο άνθρωπος δεν ασχολείται με τα κοινά και κοιτάει μόνο το τομάρι του. Μετέτρεψε τον εαυτό του σε ασήμαντη εγωιστική μονάδα.

    Πληρώνει το τίμημα.

     
  • Τη 10:44 π.μ. , Ο χρήστης Blogger zouri1 είπε...

    kaita 2 sou post,poli kala.
    H 8etiki kai arnitiki plebra tis zois

     
  • Τη 11:04 π.μ. , Ο χρήστης Blogger An-Lu είπε...

    Καλημερούδια!!!
    Μια μέρα και μιά εβομάδα για τις δικές μου διακοπές.......


    Όσο για το άλλο...δεν σχολιάζω, ξέρεις....

     
  • Τη 11:15 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Νίκος Παργινός είπε...

    Είμαστε αξιοι της τύχης μας. Δεν υπερτερούμε έναντι των προγώνων μας, συμφωνώ με τον darthiir the abban. Ο πόλεμος, το μίσος και η βία είναι στο αίμα μας. Είμαστε κτήνη. Καιρός να το παρουμε χαμπάρι...

     
  • Τη 12:00 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger νερα'ι'δάκι .... είπε...

    H παραλία της Πλάκας είναι όλα τα λεφτά ( και η Νάξος γενικά βεβαίως βεβαίως!!)

    Να περάσεις τέλεια στο λατρεμένο νησί!!! :-))))

     
  • Τη 11:42 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger elenitsa! είπε...

    Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή που πάντα υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσει πόλεμος δίπλα μας αλλά αν κοιμόμαστε και ξυπνάμε με αυτή τη σκέψη...κλάφτα Χαράλαμπε! Καλύτερα να βλέπεις the bright side των πραγμάτων, και να αφήνεις άλλους που πληρώνονται κιόλας για να ασχολούνται με αυτά τα πραγματικά σημαντικά πράγματα, και να σκεφτείς εάν θα πας τελικά για μπάνιο στην παραλία εκεί κοντά στο λιμάνι που ναι μεν είναι λίγο χάλια επειδή είναι κενρικά αλλά δεν φυσάει πολύ. Το πλυντήριο το έχουν κάτι γνωστοί οπότε εάν θες να δώσεις ρούχα ή σεντόνια για πλύσιμο πες απλά ... elenitsa!

     
  • Τη 3:59 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    Here are some links that I believe will be interested

     

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα