GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2009

Κίμωνας Νο 3

Χτες γίναμε και 1 μηνος!!
Πλέον μετράμε μήνες και όχι μέρες!! Μεγαλώσαμε!!
Ένα απο τα καινούργια "χούγια" που μας έχει βγάλει το μικρό μας είναι να γκρινιάζει όταν κοιμάται... Νυστάζει και αντι να κλείσει τα ματάκια του και να κοιμηθεί...γκρινιάζει, κλαίει καμια ώρα και πάει για ύπνο αφου του τραγουδήσω για 3000 φορες το αγαπημένο του νανούρισμα και αφου πάμε σαλόνι-κουζίνα 100 φορες πάνω κάτω!!
Το γέλιο είναι πως το που αρχίζουμε την διαδικασία "νανουρίσματος" ο Λάζαρος και η Μίκα γλαρώνουν και πέφτουν αμέσως σε λίθαργο!!! Και μένω εγω με το μικρό τερατάκι και τραγουδάω και να περπατάω χιλιόμετρα!!!

Αυτά τα νέα μου!!!
Φιλια πολλά σε όλους!!!

Ετικέτες

Παρασκευή, Μαΐου 22, 2009

Κίμωνας Νο 2

Όσο περνάν οι μέρες το μικρό μου το αγοράκι αρχίζει και χαλαρώνει και προσπαθεί να βρει τουε ρυθμούς του. Εκεί που νιώθω πάρα μα πάρα πολυ κουρασμένη... τσουπ!! ξυπνάει και κοιτάει... του μυρίζω το λαιμουδάκι και όλη μου η κούραση εξαφανίζεται!!!
Πρέπει να σας πω πως τον θηλάζω αποκλειστικά οπότε τους κολικους τους περνάμε πολυ ελαφριά... Γι'αυτό προτείνω στις νέες μανούλες να προσπαθήσουν να θηλάσουν το μωράκι τους είναι η καλύτερη στιγμή και η καλύτερη επαφή που μπορείς να έχεις με το μωράκι σου!

Αυτά τα ολίγα!! Φιλιά πολλα σε όλους και καλές βουτιες!!!!

Υ.Γ. αύριο ίσως πάμε και την πρώτη μας βόλτα στο πάρκο!!!

Ετικέτες

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2009

Κίμωνας Νο 1

Μιας και έχω το κουσούρι να μετράω...

λέω να αρχίσω να μετράω τα post που γράφω ως χαζομαμα...

Ο μικρός μου το βράδυ (φτου-φτου) έχει αρχίσει να κοιμάται και μαζί με αυτόν και εμεις... επίσης έχουν ξεκινήσει και οι κολικοί του και ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολυ το μικρό μου!

Όλα βαίνουν καλώς και ανυπομονώ για την μέρα που θα πάμε βολτούλα με το καροτσάκι του!!

Κάθε μέρα που περνάει όλο και κάνει κάτι καινούργιο... Του αρέσει το ζεστό νερό και κλαίει όταν τον γυμνώνουν!! Η Μίκα και ο Λάζαρος δεν του έχουν δώσει ακόμα και πολυ σημασία και γενικα συμβιώνουν και τα τρία τα "παιδάκια" μας αρμονικα χωρίς να ενοχλουν το ένα το άλλο!!

Σας βάζω και μια φωτό για να τον δείτε και να τον καμαρώσετε... (χωρίς την μουρίτσα του διότι δεν θα ήθελα να εκτεθει το μωράκι μου στο internet)!!




Φιλια πολλααααααα!!!!

Ετικέτες

Σάββατο, Μαΐου 09, 2009

Γεννητούρια!!!

Γέννησα τον Κιμωνάκο, 3670 kg το πιο μεγάλο παιδί που γεννήθηκε εκείνη την μέρα!!! Στις 28/04/2009 ημέρα Τρίτη γεννήθηκε το πιο όμορφο μωρό που έχω δει!! Κράτησα στην αγκαλιά μου τον γιό μου στις 08:15!! Οι στιγμές που έζησα ήταν συγκλονιστικες. Αλλα ας τα πάρουμε απο την αρχή...
Την Δευτέρα στις 27/04/2009 πήγαμε για το τελευταίο ραντεβου στον γιατρο ώστε να βεβαιωθούμε πως το παιδί δεν άλλαξε θέση (είχε ισχιακή θέση) οπότε το ραντεβου για την επόμενη μέρα ήταν 100% σίγουρο.
Το βράδυ που μεσολαβούσε περνούσε πάρα πολυ γρήγορα και ήμουν μεσα στο άγχος για την επέμβαση που έπρόκειτο να γίνει αλλα και απο την άλλη ήμουν τρισευτυχισμένη που θα έβλεπα τον γιούλη μου.
Στις 05:30 ακριβως αναχωρήσαμε για το ΙΑΣΩ (που έχω μόνο να πω θετικά σχόλια... Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό). Μια και μένουμε πολυ κοντά στις 05:45 ήμουν ήδη στο δωμάτιο και ετοιμαζόμουν για αυτό που θα ακολουθούσε.
Το χειρουργείο είχε οριστεί για τις 08:00 και έτσι έγινε... 08:00 ο γιατρός είχε ήδη ξεκινήσει την διαδικασία...
08:15 άκουσα την πιο όμορφη μελωδία... Πρέπει να σας πω πως απο τις 08:00 μέχρι και που είδα τον γιό μου έκλαιγα απο συγκίνηση για αυτό που θα βίωνα σε λίγα λεπτά, όμως όταν μου τον φέραν στα χέρια μου σταματήσαμε και οι δύο να μυξοκλαίμε και κοιταχτήκαμε με νόημα μέσα στα μάτια! Δεν θα ξεχάσω ποτε τον τρόπο που με κοίταξε ο γιός μου...
Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε... έξω μια ορδή απο συγγενείς και φίλους που έκλαιγαν όλοι με το που είδαν τον μωράκι μας!!! Εμένα πάλι με έπιασαν τα κλάμματα όταν είδα τον ευτυχή πατέρα με μάτια που γυάλιζαν και πρόσωπο που έλαμπε!!!
Τώρα τον έχω δίπλα μου... μόλις έχει φάει (τον θηλάζω αποκλειστικα) και κοιμάται γαλήνια!!

Εύχομαι να έχει το παιδάκι μου πάνω απ'ολα υγεία και θα είμαι πάντα δίπλα του να τον στηρίζω και να του δίνω όλη μου την αγάπη!!

Υ.Γ. Αχ αύριο γιορτάζω!!! Είμαι και εγω μανούλα!!!

Ετικέτες