GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2008

Καλες γιορτες και ευτιχισμένο το 2009!!!


Μπορεί να φεύγω για διακοπες απο την Τετάρτη... αλλα βιάζομαι και γι'αυτό σας εύχομαι απο τώρα χρόνια πολλα!!!

Ετικέτες

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2008

Παρασκευη-Παρασκευη!!!!! (Νο154)

Τι να πω για αυτήν την Παρασκευη... είναι η Super Παρασκευη!!!
Γιατι;;;;
  1. Pay day (Δώρο + Μισθος)
  2. Ημιαργία στην δουλεια καθώτι έχουμε κανονίσει Χριστουγεννιάτικο event
  3. 2,5 μέρες και σήμερα μέχρι να πάρω 2,5 βδομάδες άδεια
  4. Είναι Παρασκευηηηη!!!!

Επίσης χτες μπήκα στα μισα της εγκυμοσύνης μου!! Έχω άλλο τόσο μπροστά μου!! Το μωράκι μου πλεον κουνιέται και νομίζω πως θα είναι νυχτερινος τύπος!! Ανυπομονω να τον κρατήσω στην αγκαλίτσα μου!! Να του χαϊδέψω το μαγουλάκι! Να του φιλήσω την πατούσα!!!!

Καλο Σ/Κ σε όλους!!!!!!!

Υ.Γ. Δεν ξεχνω τα προβληματα!! Οι νέοι έχουν δίκιο!! Πρέπει να τους υποστηρίξουμε!!!

Ετικέτες

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2008

Παρασκευη-Παρασκευη!!!!! (Νο153)

Σκεφτόμουν εδω και πολυ καιρό να γράψω για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου... Θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο... που ανα πάσα στιγμή θα είναι εκτεθειμένο σε χιλιάδες περισσότερους κινδύνουν απο ότι ήμουν εγω στα εφηβικά μου χρόνια...

Μεγαλώνει ένα παιδί στην κοιλιά σου, στερήσε πράγματα για να έχει αυτό υγεία. Το μεγαλώνεις... το ανατρέφεις... με όλες σου τις δυνάμεις... Στερήσε πράγματα, στερήσε διασκέδαση, απολαύσεις, στερήσε τον ίδιο σου τον εαυτό... ζεις πρώτα γι'αυτό και μετά για σένα... κανονίζεις τα πάντα με γνώμονα το παιδί σου.

και έρχεται μια μαύρη μέρα... που ένας ΗΛΙΘΙΟΣ σηκώνει το όπλο, το σκοπεύει και το σκοτώνει.

Και αφου το σκοτώσει έρχεται ο ΗΛΙΘΙΟΣ μαζι με έναν άλλο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ και λένε ότι το παιδί σου είχε ανάρμοστη συμπεριφορα... και το σκοτώνουν για 2η, 3η, 4η φορά... όσες φορές και να το πουν... άλλες τόσες το πυροβολουν... και μαζί με αυτό... πυροβολουν ξανα και ξανα όλα τα παιδια που έχουν μπαφιάσει με όλη αυτή την αήδια γύρω μας...

Ειμαστε ήδη διαλυμένοι σαν κράτος... γιατί μας πειράζει που το αντικρίζουμε τώρα μπροστά στα μάτια μας;;;;;

Ετικέτες

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2008

Παρασκευη-Παρασκευη!!!!! (Νο152)

Καλημέρα!!

Χτες πήγα και είδα το Golden hall. Μπορώ να πω πως ήταν εντυπωσιακό και είχε πανάκριβα φαγητά! Έχέι παντου χρυσές κολώνες και γενικα επικρατεί ένα κλίμα χλιδής. Αυτό που μου άρεσε είναι πως έχει παντου προσωπικό έτοιμο να σε εξυπηρετήσει.
Τα μαγαζια πάντως που έχει μέσα είναι πανάκριβα!! Τώρα απο εκει και ύστερα θεωρώ πως είναι πολυ ωραίο που έχουμε ένα τέτοιο Mall απλα μου κακοφαίνεται που είναι σε δημόσιο ακίνητο... Δηλαδή τώρα ο ελληνικός λαός έχει ενοικιάσει ΚΑΙ στο Golden Hall το οίκημα;; Γιατί τότε αφου ένα tiny μερος του μου ανήκει πληρώνω παρκινγκ;;; Αφου με τα λεφτα των ενοικίων η κυρία Λάτση μια χαρά θα τα βγάζει διπλά και τριπλά!!

Τέλως πάντων πάλι γκρινιάζω!!

Σας εύχομαι ένα καλό Σ/Κ!!

Ετικέτες