GoldieC

Όλο και κάτι θα έχω να πώ και εγώ...

Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2007

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 98)

Παρασκευή-Παρασκευή!!!
και συγχρόνως και pay-day!!

Αλλά πως να χαρείς όταν:
  • Καίγονται ακόμα τα δάση
  • Οι κυνηγοί δρουν ανεξέλεγκτοι
  • Δύο φίλοι μου τράκαραν με αμάξι (ευτυχώς δεν 'πάθαν τίποτα)
  • Η φίλη μου "το πουλάκι" 'επεσε απο την μηχανή (ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα)
  • Ένας θάνατος ενός άντρα... άφησε πίσω γυναίκα και παιδί 10 μηνών...

Και αναρωτιέμαι... Παντρεύτηκα για να κάνω οικογένεια... Αν κάνω παιδί και γυρίσει και μου πει: Καλά ρε μάνα!!! Δεν έβλεπες πως πάει η κατάσταση; Τι με έφερες στον κόσμο;;;

Εγώ τι θα του πω;;;


Ετικέτες

Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2007

Λέξεις Ξένες

Ένα blog που ξεκίνησε πρόσφατα...
Ένα blog που σίγουρα έχει κάτι να πεί...

Ετικέτες

Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2007

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-08-07 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 7μ.μ. ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΕΝΘΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.

Ετικέτες

Τι να πω...

Ό,τι και να πω θα είναι λίγο... Οι σκηνές που εξελίσσονταν ήταν σκηνές σκληρού ροκ!! Όλη η Ελλάδα στις φλόγες...
Αυτό πάντως που δεν μου βγάζεις απο το μυαλό... το ακούς να το συζητούν οι περαστικοί... το ακούς απο τους δικούς σου ανθρώπους, το ακούς απο ΠΑΝΤΟΥ!!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!


Υ.Γ. Αυτό που έχω μέσα στο μυαλό μου είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ακόμα παλεύουν με τις φλόγες... Κουράγιο παιδιά... και δεν θα τους περάσει!!! Κουράγιο!!!

Ετικέτες

Παρασκευή, Αυγούστου 24, 2007

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 97)

Καλημέρα!!!!!!!! Μετά απο πολύ καιρό ξαναγράφω!!! Αυτή την βδομάδα δούλευα αλλά βαριόμουν να κάνω ο,τιδήποτε!!! Την εβδομάδα του 15-Αύγουστου είχα πάει Μάνη!! Στο εξωτικό Σκουτάρι!! Πέρασα πολύ ωραία και πολύ το ευχαριστήθηκα διότι αυτή τη φορά (πάμε συχνά στο Σκουτάρι) κάναμε μίνι εκδρομές στις γύρω περιοχές... Λιμένι, Οίτυλο, Στούπα, Καλογριά, Αγ. Δημήτριος, Αερόπολη, Γύθειο με τους υπέροχους βράχους και όλα αυτά σε 4 μέρες!! Τι να σας λέω... Ήταν υπέροχα!!! Έφαγα -ΤΑ ΨΑΡΙΑ- και το ευχαριστήθηκα!! Είχαμε μαζί μας και την πιο ωραία παρέα... Τον μικρό Ηλία (γιός κολλητού του husband) ο οποίος είναι τετραπέρατος και πολύ καλό παιδάκι.. Είναι 3 χρονών!!Δεν μπορεί να πει το 'ρ' και αυτό με τρέλαινε ακόμα περισσότερο!! Όλο τον φίλαγα και του έλεγα... Βρε Ηλία φέρε την κοιλούμπα σου να την φιλήσω... Ερχόταν... ανέβαζε την μπλούζα, τούρλωνε την κοιλιά του και του έδινα ένα ρουφηχτό φιλί!!! Η νέα γενιά είναι πολύ έξυπνη και ελπίζω να είναι αυτή που (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) θα αλλάξει τον κόσμο!!!

Σας εύχομαι ένα υπέροχο Σ/Κ!!
Φιλιά στα μούτρα σας!!!

Ετικέτες

Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2007

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 96)

Στον Βέρτη αδελφές μου... στον Βέρτη!!!!
Πολύ ωραία περάσαμε χτές!!Πήγαμε μπουζουκότσαρκα!! Το θέλω που-και-που το μπουζούκι μου!! Το ζητάει το αίμα μου!! Εεεε και μιας και είχα καιρό να πάω είπα να τα γυρίσω όλα!!! Οπότε χτες πήγαμε posidonio και romeo!! Πολύ ωραία!! Αν και προτίμησα το Romeo!! Είχε πιο πολυ κέφι και λιγότερο στημένο κόσμο!!! Επίσης είχε και τον Μαρτάκη!! Που αν τον δείτε φιλενάδες και φιλενάδοι μου θα πάθετε ταράκουλο!! Είναι τόσο όμορφος που νομίζει ότι είναι ψεύτικος!! και όπως λέει η φίλη μου "το πουλάκι" είναι σαν τον Κεν (της μπάρμπι το γκομενάκι!!!)
Μπορεί τώρα να σέρνομαι στην δουλειά (αν και απο βδομάδα έχω άδεια) αλλά πολύ το ευχαριστήθηκα!!! Να ΄ναι καλά το αγοράκι μου που με ανέχεται και με συνοδεύει στα μπουζούκια!!!!!
Καλό Σ/Κ και καλή συνέχεια στις διακοπές σας!!! θα τα πούμε απο τις 20 Αυγούστου!!!!!!!
Φιλιά πολλά!!!!!

Ετικέτες

Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2007

Παρασκευή-Παρασκευή(Νο 95)

Παρασκευή-Παρασκευή!!! Άλλη μια Παρασκευή ήρθε και δεν πήρα χαμπάρι!! Περνάω τόσο όμορφα που όλα τρέχουν σαν αστραπή... Αυτό δεν είναι και πολύ καλό... Δεν μου αρέσει να περνάει ο χρόνος τόσο γρήγορα!! Τεσπά... Σας είπα πως η εγγάμη ζωή είναι σούπερ;; Δεν έχει αλλάξει τίποτα... μόνο κάποιες βασικές λεπτομέρειες... μετά τον γάμο... σαν να έγινε ένα κλικ... και βλέπουμε ο ένας τον άλλον διαφορετικά... μόνο μια προτασή μπορεί να περιγράψει αυτό που το συναίσθημα... Είναι ο άντρας μου και είμαι η γυναίκα του... Ελπίζω να σας διαφώτισα!!

Με το καλό θα φύγω την μεθεπόμενη Τετάρτη για Μάνη (έχουμε λίγες μέρες άδεια και θεωρήσαμε πως ήταν χαζό να ταλαιπωρηθούμε με πλοία, και θάλασσες). Βέβαια απο χτες κλαίγομαι στον Ανδρέα πως θέλω να δω την Νάξο... αλλά με επιβεβαίωσε πως θα πάμε σίγουρα τέλος Σεμπτεβρίου...

Αυτά τα νέα μου!! καλό Σ/Κ (αν και για κάποιους πλέον δεν έχει σημασία.... όταν είσαι διακοπες είτε είναι Δευτέρα είτε είναι Σάββατο είναι το ίδιο!!!!!)

Φιλάκια πολλά!!!!!

Ετικέτες